Med ankomsten av uppdateringar till Disney Dreamlight Valley kommer några uppdrag med Halloween-tema. Du skulle bli förlåten om du inte visste att de fanns där. Ett av de mer vaga uppdragen är Trick or Treat. Här kan du hitta det i din meny och hur du slutför det.

Dreamlight Valley Trick or Treat-guide

För att hitta det här uppdraget måste du öppna din Dreamlight-meny och sedan välja Village på vänster sida av skärmen. Våra uppdrag togs i slutet av denna skärm som visas ovan.

För att slutföra uppdraget måste du ge gåvor till tio olika bybor. Det spelar ingen roll om presenten är en favorit på dagen eller inte. Vilken gåva som helst duger. Men det måste ges för att skilja byborna åt. Efter att ha gett ut 10 gåvor kommer du att ha slutfört detta uppdrag.

Din belöning för att slutföra uppdraget är en Musse Pigg-pumpa att dekorera med. Du kan placera den var som helst i din by från Möbelmenyn. Den kan även placeras inne i ditt hus. Vi kan inte hitta någon form av tidsgräns för det här uppdraget i Dreamlight-menyn, men vi rekommenderar att du slutför det snabbt, för säkerhets skull.

Letar du efter mer information om Disney Dreamlight Valley? Kolla in Disney Dreamlight Valley: How to Skip Cutscenes and Dialogue or How to cook Pottage in Dreamlight Valley här på Volsiz.



Laisser un commentaire