Det går inte att förneka att skräckco-op-spel kan vara spännande att spela med vänner. Scorn är ett av de fasansfullt vackra skräckspel som uppvaktade många. Den har massor av intressanta idéer och koncept som verkligen är berömvärda och de som spelade den kan bekräfta. De välgjorda nivåerna, blodiga estetiken och massor av pussellösning med vänner låter bra och det är rimligt för utvecklarna att släppa ett multiplayer co-op-läge för spelet. Detta leder till frågan, kommer det att finnas ett multiplayer co-op-läge i framtiden för Scorn? Fortsätt läsa artikeln för att veta varje detalj om Scorn och om utvecklare kommer att lägga till multiplayer co-op.

Scorn skiljer sig från alla generiska skräckspel som för närvarande finns på marknaden. Den har populära teman som extrem gore, en parallell värld och övernaturliga varelser som kan få vem som helst att rysa av rädsla. Ebb Software har gått med flammande vapen för att göra detta skräckspel mer uppslukande med läskig men berömvärd estetik. Kampen i Scorn kunde ha varit lite bättre, men om du ser förbi det är det ett spel värt att spela. När det gäller samarbetsläge för flera spelare har vi sammanställt all information nedan.

Kommer det att finnas ett multiplayer co-op-läge i Scorn?

Med tanke på en sådan fantastisk atmosfär med blodiga teman och en känsla av rädsla och väldesignade nivåer, kan man se att Scorn har massor av potential för multiplayer co-op. Om utvecklare bestämt sig för att arbeta med det och utföra det bra, kan det utan tvekan erbjuda den bästa upplevelsen. Tyvärr ser vi det aldrig hända eftersom vi har källor som bekräftar att Scorn-utvecklare inte har några planer på att inkludera multiplayer.

De fokuserar för närvarande på singelspelare och kommer att dedikera sina resurser till endast det. Vi kan få VR-stöd i framtiden, men det är bara spekulationer från vår sida. Tja, enspelarspel har en fördel – det kommer inte att finnas några fuskare. Alla vet hur stort problem fuskare är. Men en fristående co-op kan fungera med Scorn, men det har en mycket liten chans att hända. Om vi ​​får ett officiellt tillkännagivande om multiplayer co-op-läge i Scorn, kommer vi att uppdatera den här artikeln i enlighet med detta. Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om Scorns senaste guider, nyheter och mer på Volsiz.Laisser un commentaire