Gotham Knights har släppt till blandade recensioner, och även om det tillför många nya mekaniker till Arkham-formeln, är en sak som har förblivit intakt de undersökande aspekterna av spelet. Spelare kommer att behöva lösa många brottsplatser under hela spelet, men att göra detta kan vara lite förvirrande till en början.

Hur man undersöker brottsplatser i Gotham Knights

Det första spelarna behöver göra när de undersöker en brottsplats är att identifiera alla fem ledtrådarna i området. Detta görs genom att flytta runt scenen med markören tills en ledtråd markeras. Spelare kan inte gå vidare med utredningen förrän alla fem ledtrådarna har upptäckts, så det är viktigt att inte hoppa över detta steg. När spelare har hittat alla fem ledtrådarna ska de titta på frågan uppe till vänster (markerad i bilden ovan). Detta låter spelarna veta vilken fråga de försöker svara på.

När spelare har hittat alla fem ledtrådar och vet vilken fråga de försöker svara på, bör de läsa beskrivningen av varje ledtråd (se ovan). Svaret kommer alltid att vara ganska uppenbart, även om någon ledtråd till brottsplatsen försöker lura spelaren då och då. Rätt ledtråd kanske inte alltid är uppenbar utan att läsa beskrivningarna, så det är viktigt att spelarna håller ett öga på detta område.

Intresserad av andra användbara Gotham Knights-guider och vill läsa mer? Kolla in Bli Gothams hjältar i fristående läge för Heroic Assault i Gotham Knights på Volsiz!Laisser un commentaire