I Vampire Survivors kommer du ofta att låsa upp dolda karaktärer, föremål eller prestationer genom att helt enkelt snubbla in i dem medan du spelar. Detta beror på hemligheterna och innehållet i spelet som väntar på att bli upptäckt. Till exempel har vanliga spelare som har laddat ner patch 1.0 med största sannolikhet låst upp Eudaimonia Machine-prestationen omedelbart. Däremot kan du hitta vägen till denna prestation nedan för dem som kliar sig i huvudet.

Hur man låser upp Eudaimonia Machine Vampire Survivors Achievement

Få alla standardreliker i Vampire Survivors

Nyckeln till att låsa upp Eudaimonia Machine-prestationen är både enkel och komplicerad. Den enkla aspekten är dess krav på att skaffa varje standardrelik från alla stadier. Den komplicerade aspekten är att låsa upp alla relikerna, eftersom detta kan ta lite tid utan en guide till hjälp. Du hittar listan över nödvändiga reliker nedan:

 • Ars Gouda
 • Forbidden Scrolls of Morbane
 • Glas Vizard
 • Gyllene ägg
 • Stort evangelium
 • Grim Grimoire
 • Magic Banger
 • Karta över Vintergatan
 • Mind Bender
 • Trollkvinnans tårar
 • Gult tecken

Även om det kan ta lång tid att förvärva dessa reliker, är detta den enda uppgiften som krävs av dig för att låsa upp Eudaimonia Machine-prestationen och motsvarande Eudaimonia M-steg. Dessutom, genom att låsa upp scenen kommer du ett stort steg närmare att låsa upp den sjunde trumpetreliken som låser upp det efterlängtade Endless Mode.

Letar du efter mer information om vampyröverlevande? Kolla in alla fuskkoder för Vampire Survivors och hur man laddar ner Vampire Survivors Hololive-moden från Volsiz!Laisser un commentaire