Om du letar efter information angående stegen för hur du byter och utrustar hjältespray i Overwatch 2, har du kommit till rätt plats. Det finns ett antal kosmetika som du kan använda i spelet. En sådan kosmetika är hjältesprayen. Vissa spelare kanske inte är medvetna om stegen för att använda den. Den här artikeln handlar därför om stegen för hur man ändrar & utrustar Hero Spray i Overwatch 2.

Varför skulle du vilja byta hjältespray i spelet?

Mångfalden av hjältesprayer som finns gör att det är bra att byta mellan olika sprayer. Likaså kan du använda dessa kosmetika på olika ytor. Att ha möjligheten att använda olika hjältesprayer kan vara mycket användbart för att ändra saker och ting. Om du går till huvudämnet i den här artikeln kan du ta reda på all den senaste informationen du behöver angående stegen för hur du ändrar samt utrusta hjältesprayen i spelet genom att läsa nedan.

Hur byter och utrustar man Hero Spray i Overwatch 2?

Här är de nödvändiga stegen

1) Först och främst måste du starta spelet och gå till spelets huvudmeny. För att gå till huvudmenyn måste du helt enkelt trycka på ESC-tangenten på tangentbordet när du är på startskärmen.

2) Efter att ha gått till huvudmenyn i spelet måste du gå till Heroes. Om du går till Heroes-menyn kommer du till skärmen för hjälteval.

3) Här måste du helt enkelt välja och välja en hjälte för vem du vill använda hero spray.

4) Nu måste du gå till Sprayer och sedan utrusta de sprayer du vill ha. Som, du måste göra detta för varje hjälte i spelet. Tyvärr finns det för närvarande inget alternativ att utrusta sprayer för alla hjältar samtidigt.

5) Slutligen kan du nu ändra och utrusta hjältespray i spelet.

Det här var en artikel om stegen för hur man ändrar samt utrustar hjältespray i Overwatch 2. Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna såväl som guider.Laisser un commentaire