I Disney Dreamlight Valley kommer din resa att leda dig till oändligheten och bortom, men den börjar i dalen! Ta dig an utmaningar från igenkännliga Disney- och Pixar-karaktärer och skurkar när du undersöker vad som väntar i Tapperhetsskogen och möter de mörkaste grottorna. När du går vidare genom spelet finns det ett antal resurser som du behöver samla in. En sådan resurs är « Sapphire ». För att veta mer om denna pärla och hur man får den, fortsätt att läsa artikeln vidare.

Safirer är en av de resurser som har störst värde i Disney Dreamlight Valley. Sapphire är en pärla som du kan hitta i spelet. Denna pärla hittar sin användning i några uppdrag i spelet, och du kan också sälja den här resursen om du känner att du har lite extra. Eftersom de är sällsynta skulle det vara svårt för dig att enkelt samla dem. Och för att hjälpa dig med detsamma finns vi här med en guide. I den här artikeln kommer vi att täcka alla detaljer om hur man skaffar Sapphires i Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley: Hur får man safirer?

Du kan hitta safirerna i Vitalysgruvan. Vitalys Mine är en underjordisk plats i Disney Dreamlight Valley och finns på den solbelysta platån. De är en visuell behandling för ögonen eftersom de ser så vackra ut, och därför skulle det inte vara svårt för dig att upptäcka dem. Observera att eftersom detta område ligger på den solbelysta platån måste du först få tillgång till den solbelysta platån. Om du inte redan har låst upp Sunlit Plateau måste du göra det genom att spendera 7000 Dreamlight.

Sökandet efter Sapphires börjar med ett uppdrag. Det första uppdraget som Scar ger dig är uppdraget « Nature & Nurture ». I det här uppdraget måste du besöka Vitalys-gruvorna. Där kommer du att kunna hitta stenar med en glänsande blå och grön nyans, och det är det du behöver fokusera på. Använd bara din hacka och starta handlingen. Du måste bryta dessa stenar, och efter att ha krossat dem kommer du att kunna hitta ett antal resurser, och bland dessa resurser finns även safirer. Men kom ihåg att när stenarna krossas kommer varje sten att förse dig med en enda resurs. Så du måste ha tålamod och du måste fortsätta försöka tills du får ett tillräckligt antal safirer.

Så det här handlade om hur man skaffar Sapphires i Disney Dreamlight Valley. Fortsätt följa Volsiz för alla de senaste speluppdateringarna.Laisser un commentaire