Disney Dreamlight Valley lanserades i tidig tillgång den 6 september 2022, och har redan blivit en fansfavorit. Det här mysiga spelet har också fått uppdateringar sedan det lanserades, och fans har spelat det absoluta. Med sin framgång har utvecklaren av Disney Dreamlight Valley bett fansen att nominera den till bästa tidiga lansering i Golden Joystick Awards. Detta kan få dig att undra hur du röstar på Disney Dreamlight Valley.

Hur man röstar på Disney Dreamlight Valley i Golden Joystick Awards 2022

För att rösta på Disney Dreamlight Valley för Best Early Access Launch under Golden Joystick Awards 2022, gå till Gamesradar.com. Du kan antingen gå igenom varje fråga och svara på dem eller helt enkelt hoppa till fråga 11, Bästa tidig åtkomstlansering. När du kommer till denna fråga, scrolla ner tills du ser Disney Dreamlight Valley och klicka på knappen Rösta.

När du har röstat kan du ändra din röst genom att gå tillbaka till frågan. Röstning för 2022 Golden Joystick Awards kommer att pågå till den 4 november 2022, så du har tills dess att nominera Disney Dreamlight Valley för bästa Early Access Launch.

Kolla in de andra kategorierna och kasta din röst till alla spel du tycker förtjänar att vinna. Det finns 18 olika kategorier, inklusive Best Early Access Launch, så bläddra gärna efter att ha röstat på Disney Dreamlight Valley.

För mer information om Disney Dreamlight Valley, kolla in How to get Moonstones in Disney Dreamlight Valley and Disney Dreamlight Valley: How to Skip Cutscenes and Dialogue on Volsiz.Laisser un commentaire