Om du vill förstöra hemsökta hushållsmöbler i Fortnite, måste du leta i bostäder efter besatta föremål och sedan utföra en exorcism genom att slå dem i bitar. Det finns ett element av slumpmässighet när det gäller exakt var du kan hitta dessa Fortnite hemsökta hushållsmöbler, och även om de inte är specifika för spökhus finns det ett par platser som passar den räkningen och kan förbättra dina chanser att hitta dem.

Fortnite Jack-O’-Lanterns

Hur man förstör Fortnite jack-o’-lanterns med ett avståndsvapen för ytterligare ett Fortnitemares-uppdrag.

Denna spöklika omarrangering av rummet äger rum som en del av Fortnite Fortnitemares-evenemanget, även om vi inte är helt säkra på varför andevärlden har beslutat att manifestera sig främst i möbler. Du måste utforska de olika bostäderna runt om på Fortnite-ön för att upptäcka var spöket äger rum eftersom dessa uppenbarelser tenderar att dyka upp slumpmässigt, men läs vidare för alla tips du behöver så att du framgångsrikt kan förstöra hemsökta hushållsmöbler i Fortnite.

Var man hittar Fortnite hemsökta hushållsmöbler

Som en förtydligande punkt är Fortnite hemsökta hushållsmöbler allmänna hushållsmöbler som har blivit hemsökta, och är inte specifika möbler av den typ som finns i ett spökhus som de som ligger i Grim Gables eller Willow’s Haunt även om du har en ökad chans att hitta det du söker där, så vi har markerat dessa platser på kartan ovan. I allmänhet letar du dock inte efter traditionellt läskiga möbler som skänkar täckta med ljus, utan vanliga bitar som byråer och sidobord som nu är besatta.

Dessa Fortnite hemsökta hushållsmöbler kan spridas slumpmässigt i alla bostadsområden runt ön, så du måste fortsätta leta i olika hus tills du stöter på de nödvändiga föremålen, som kan identifieras eftersom de har en eterisk glöd och flyter flera centimeter från marken. Det är sedan upp till dig om du vill krossa den spöklika inredningen med ditt skörderedskap, skjuta det med en pistol eller spränga det med sprängämnen det kommer att räknas mot ditt mål på totalt sju föremål för detta Fortnitemares-uppdrag, hur du än väljer att förstöra hemsökta hushållsmöbler i Fortnite.Laisser un commentaire