Star Ocean: The Divine Force är en enorm JRPG med en fängslande historia att avslöja. När du går vidare genom huvuduppdraget kommer du att lära dig om världen och dess karaktärer. Men det finns massor av sidouppdrag att njuta av också, inklusive Why Is It Only Me-uppdraget. Detta kan göra att du undrar var du kan hitta Gluttonous Worms och hur du slutför Why Is It Only Me-uppdraget i Star Ocean: The Divine Force.

Var man hittar frossande maskar för uppdraget Why Is It Always Me i Star Ocean Divine Force

Efter att ha pratat med Undaunted Explorer kommer du att lära dig att han attackerades i Larcasse efter att ha bott och ätit på Delryk Inn. Du måste göra samma sak för att hitta dessa farliga buggar. När du har gjort det, ta dig helt enkelt till Larcasse-regionen, och du kommer att stöta på insekterna efter att ha ätit rätt måltid och bott på värdshuset.

Varför är det bara jag? Quest – Star Ocean Divine Force

  • Quest Giver: Undaunted Explorer – Delryk Village
  • Detaljer: Utplåna en hord av insekter i Larcasse-regionen. Klienten attackerades efter att ha ätit en måltid i byn Delryk.
  • Mål: Besegra Gluttonous Worms.

Du kan hitta Undaunted Explorer precis utanför Delryk Inn. När du går ut genom dörrarna, gå framåt, och du kommer att se denna NPC stå vid väggen. Prata med honom för att ta emot uppdraget Why Is It Only Me.

Hur slutför man Varför är det bara jag? jakt på Undaunted Explorer i Star Ocean Divine Force

För att slutföra Varför är det bara jag? quest i Star Ocean, måste du först sovaDelryk Inn och välja alternativet att äta uppfriskande chunky curry. När du har gjort detta, lämna Delryk Village och bege dig till Larcasse-regionen. När du kommer in i regionen kommer en svärm av frossande maskar att dyka upp. Besegra 10 av dem, och uppdraget kommer att slutföras. Om du inte äter den uppiggande chunky curryn kommer maskarna inte att dyka upp.

För fler Star Ocean: The Divine Force-guider, kolla in Vad ska du välja i ‘Full Body Check’ i Star Ocean Divine Force och Vad gör du med ‘Mini-Bunny’ i Star Ocean Divine Force på Volsiz.Laisser un commentaire