Gotham Knights är ett spel där du måste ta ner fiender för att minska brottsligheten i Gotham. Det finns fyra huvudpersoner i spelet, och du får spela dem alla. Det finns ett antal uppdrag som du behöver slutföra som en del av spelet. Dessa uppdrag är de där brott pågår, och du måste stoppa det. Men det finns ett antal planerade brott också i den här staden. Dessa brott är på väg att hända eftersom de är planerade i förväg, och du kan stoppa dem också. Du måste också göra detta som en del av ett uppdrag. Om du inte är medveten om hur man hittar överlagda brott i Gotham Knights, finns vi här med en guide som hjälper dig.

Gotham Knights: Hur man får överlagda brott

Att få information om överlagda brott i Gotham Knights är inte en svår uppgift men är verkligen en knepig sådan. Det vanliga sättet att slutföra ett uppdrag är att nå platsen och slåss med skurkarna och skurkarna. Efter att ha besegrat dem kommer ditt uppdrag att slutföras. Du kan även skanna fienderna med hjälp av AR-skannern innan du går in i en byggnad. Detta kommer att ge dig en uppfattning om den exakta platsen för fienderna. Att bara besegra dem kommer definitivt att hjälpa dig att slutföra uppdraget, men du måste få tag i en person som har ett « frågetecken » över huvudet. Det är så för att den personen är den som kommer att kunna hjälpa dig med ledtrådarna angående de överlagda brotten i staden. Efter att ha extraherat all information måste du gå tillbaka till klockstapeln. När du når Belfry måste du ladda upp denna data på din Batcomputer.

Det finns en maximal sannolikhet för att en uppgiftslämnare dyker upp under ett överlagt brott och därför behöver du fortsätta leta efter dem på brottsplatsen. Det är de som kommer att ge dig ledtrådar om fler sådana brott som händer runt om i staden. Ju fler informanter du kommer att få, desto större är dina chanser att få fler ledtrådar, så du kommer att kunna få fler platser för sådana brott. Du kan lätt upptäcka dessa brott på kartan eftersom de visas som ett rött märke.Laisser un commentaire