Bayonetta 3 är ett actionspel med högt tempo med många hemligheter (av vilka de flesta är tillgängliga i slutet av spelet) och saker som är lätta att missa på din första körning. Om du är den typen av änglajägare som inte kan få nog av Bayonetta 3:s spelupplägg, nedan är alla upplåsningsbara spel du kan få efter spelet.

Vad får du efter att ha slagit Bayonetta 3?

Efter att ha slagit spelet en gång i vilken svårighetsgrad som helst, är de mest anmärkningsvärda upplåsningarna du får möjligheten att spela som Jeanne och spela om spelet i svårighetsgraden Infinite Climax. Fiender i Infinite Climax är mycket svårare att döda, omöjliga att bedöva och kan tömma Bayonettas hälsa med några få hugg om du inte är försiktig. Att behärska Bayonetta, Viola eller Jeannes combos är ett absolut måste för att fullborda det. Du får ett snyggt vapen när du väl gör det.

En Climax Earring kommer också att kunna köpas från Gates of Hell. Detta tillbehör kommer att ge dig obegränsad magi och Masquerade Rage. Det kostar 80 000 Seeds och kommer att omintetgöra alla stridsresultat från kapitel som har den utrustad. Det är bra för att hålla dig vid liv medan du testar ett par kombinationer på Infinite Climax. En starkare Rodin kan utmanas igen med en Platinum Ticket, som kostar 999 999 Seeds.

På tal om utmanande framtidsutsikter kommer Witch Trials nu att finnas tillgängligt på Chapter Select. Detta låter dig utmana fiender kontinuerligt och med ökande svårighetsgrad.

Även om Bayonetta 3 bara är ungefär 10 till 15 timmar lång, kan du hitta dig själv med dubbelt så lång speltid bara genom att gå igenom innehållet efter spelet.

För fler Bayonetta 3-guider, kolla in Bästa sättet att odla frön i Bayonetta 3 och Bästa sättet att odla Orbs i Bayonetta 3 på Volsiz.

Laisser un commentaire