Star Ocean: The Divine Force is een enorm spel met genoeg te vinden en te doen. Niet lang in deze RPG vind je je eerste side quest, maar de Divine Force vertelt je niet waar deze zijn opgeslagen. Gebruik onze gids om je te helpen het zoektochtlogboek in Star Ocean Divine Force te vinden.

Waar is de missielijst in Star Ocean Divine Force

Om het zoektochtlogboek in Star Ocean: The Divine Force te vinden, moet je de kaart op volledig scherm openen door op R2  op PlayStation 4/5 en de juiste toets  op pc te drukken. Druk op het kaartscherm op het driehoekje  op PlayStation 4/5, waardoor de lijst met opdrachten wordt geopend. Als je op pc speelt, kijk dan  linksonder  in het scherm en je ziet  de toets  die je moet indrukken om de lijst met opdrachten te openen.

Het missielogboek toont je alle missies die je hebt geaccepteerd en voltooid. De eerste pagina toont alle missies die je niet hebt voltooid, zodat je ze kunt bijhouden. Alle speurtochten hebben vage details over hoe je ze moet voltooien, maar uiteindelijk laat je het aan jou over om erachter te komen hoe je ze moet voltooien.

Als je een missie hebt voltooid die je kunt inleveren, wordt deze weergegeven op de naam van de missie en door op A of de pc-prompt te drukken, kun je snel naar de dichtstbijzijnde locatie reizen, wat je wat tijd bespaart.

De tweede pagina bevat alle missies die je hebt voltooid. Het dient geen ander doel dan een gigantische lijst met missies die je hebt voltooid. Onder aan de queestelijst staat de Quest Clear Rate. Dit is slechts een percentage van hoe dicht je bij het voltooien van elke zoektocht in het spel bent, gebaseerd op het aantal dat je hebt voltooid.

Ga voor meer Star Ocean: The Divine Force-games naar How to get a Es’owa deck in Star Ocean Divine Force en How to versla de Sampati, the Holy Bird in Star Ocean Divine Force in Volsiz.
Добавить комментарий