Star Ocean: The Divine Force biedt een enorme weelderige wereld voor lagen om te verkennen. Het gevecht is snel en vloeiend, en naarmate je levels wint, krijg je een nivellerende valuta genaamd SP. Een vraag die gamers zich zullen stellen, is of je Star Ocean: The Divine Force kunt respecteren.

Is het mogelijk om te respecteren in Star Ocean Divine Force?

Nee, je kunt niets respecteren in Star Ocean: The Divine Force. Je kunt SP op geen enkele manier of in welke vorm dan ook terugbetalen, dus elke SP die je hebt besteed aan het spelen van Star Ocean wordt voor altijd gebruikt. Als je een beweging hebt versterkt die je niet meer gebruikt, kun je er niets aan doen. SP wordt voor allerlei dingen gebruikt, dus het is heel gemakkelijk om het uit te geven.

Je kunt gemakkelijk SP verdienen door monsters te doden en een hoger level te halen, en als je veel vecht, krijg je alle vaardigheid en wordt je toch overleveld. Dus het maakt inherent niet veel uit op de lange termijn, blijf gewoon door side quests komen en je krijgt veel SP.

Besteed je SP vaak, ga er niet te veel van maken, want je zult vrij snel een verschil merken als je naar nieuwe gebieden gaat. Vijanden die je eerder aan het afslachten was, zijn behoorlijk tankachtig geworden. Na wat SP te hebben uitgegeven, kun je met gemak weer doden.

Het niet hebben van een respectieve optie is niet het einde van de wereld in de Goddelijke Kracht. Als je SP hebt uitgegeven aan iets waarvan je dacht dat het fantastisch was, maar dat niet is, ga dan gewoon naar buiten en vermoord wat dingen en win een paar niveaus.

Ga voor meer Star Ocean: The Divine Force-games naar Where to find Gluttonous Worms in Star Ocean Divine Force en Where to find Vile Goop in Star Ocean Divine Force in Volsiz.
Добавить комментарий