Als je nog niet al het geroezemoes hebt gehoord rond Harry Styles nieuwste filmproject, My Policeman, zoek dan niet verder. Styles is terug in de bioscoop.

Deze keer speelt Styles naast Emma Corrin en Gina McKee en kruipt hij in de rol van een politieagent die zijn seksualiteit in het Groot-Brittannië van de jaren vijftig onder ogen ziet.

My Policeman, geproduceerd door Amazon Studios, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bethan Roberts. De roman beschrijft het verhaal van Marion, een onderwijzeres die verliefd wordt op een homoseksuele politieagent. De film volgt hetzelfde plot en gebruikt verschillende locaties om de esthetiek van de jaren vijftig vast te stellen.

Dit roept de vraag op, waar werd My Policeman gefilmd?

DAVID DAWSON, EMMA CORRIN en HARRY STYLES schitteren in MIJN POLITIEMAN

My Policeman: plotvoorbeeld en releasedatum

De nieuwe romantische dramafilm My Policeman kwam op vrijdag 21 oktober 2022 op het witte doek. Vanaf dat moment is de film vanaf vrijdag 4 november 2022 alleen beschikbaar om te streamen op Amazon Prime.

Tom (Harry Styles), een plaatselijke politieagent in het Groot-Brittannië van de jaren 50, wordt verliefd op een onderwijzeres. De dingen nemen echter snel een wending als Tom zijn liefde voor een andere man ontdekt. Hij begint al snel een geheime affaire, ongeacht of homoseksualiteit op dat moment illegaal was. Wat zich vanaf hier ontvouwt, is een verhaal over liefde, lust, verraad en emotie.

My Policeman, een ongelooflijk ontroerend verhaal, speelt zich af over een aantal jaren terwijl kijkers het verleden, het heden en de toekomst van de levens van deze personages volgen.

DAVID DAWSON, EMMA CORRIN en HARRY STYLES schitteren in MIJN POLITIEMAN

Waar is My Policeman gefilmd?

Het filmen begon voor het eerst in april 2021. De productie eindigde in juni 2021. Vanwege de aard van de plot speelt de film natuurlijk tussen de jaren vijftig en negentig. Om dit vast te stellen is gebruik gemaakt van een veelheid aan locaties.

Veel scènes zijn opgenomen in Brighton, Engeland. In en rond de stad kregen veel van de oriëntatiepunten een ouderwetse opknapbeurt om de getimede esthetiek van de film naar voren te brengen. De Palace Pier is een van de meest opvallende bezienswaardigheden. Volgens CN Traveller zijn de meest beruchte scènes opgenomen op het strand van Brighton.

In Hove, een badplaats en een van de belangrijkste delen van de stad Brighton, vond een bijzonder bijzondere scène plaats. De huwelijksscène, tussen Tom en Marion, werd opgenomen in The Regency Townhouse op Brunswick Square.

Naast de opnamen in Brighton vonden veel van de overige opnamen plaats in de hoofdstad Londen. De personages bezoeken tijdens de film een ​​reeks beruchte plaatsen, van het operagebouw tot een openbaar zwembad voor ouderen.

Bovendien verlaten de personages naarmate de film vordert hun Britse omgeving, op weg naar Venetië, Italië. Hier slenteren Styles en zijn costar David Dawson door de prachtige stad, met een romantische gondeltocht als klap op de vuurpijl.

HARRY STYLES en EMMA CORRIN spelen in MIJN POLITIEMAN

Geef een antwoord