Uit hoeveel afleveringen bestaat seizoen 1 van Netflix’ nieuwe Indiase misdaadserie Khakee: The Bihar Chapter en hoe lang duren ze?

Het wordt zeker een druk weekend voor fans van de Indiase televisie, met een verscheidenheid aan nieuwsshows die hun wereldwijde première beleven op de belangrijkste OTT-streamingplatforms.

Ongetwijfeld de meest langverwachte release van het weekend is de misdaaddramaserie van Netflix, geïnspireerd door waargebeurde gebeurtenissen, Khakee: The Bihar Chapter.

Terwijl fans voor Netflix beginnen te zitten, zijn velen benieuwd hoeveel afleveringen er zijn in seizoen 1 van Khakee: The Bihar Chapter.

Hoeveel afleveringen zijn er in Khakee: The Bihar Chapter?

Seizoen 1 van de serie Khakee: The Bihar Chapter bestaat uit zeven afzonderlijke afleveringen.

Aflevering 1 is getiteld ‘Patra Parichay’ (57 minuten): “Bij aankomst in Bihar worstelt politieagent Amit Lodha met een harde nieuwe manier van leven – maar wanneer een kind wordt ontvoerd, komt hij in actie.”

Aflevering 2 is getiteld ‘Chandanwa Ka Janm’ (51 minuten): “Chandan Mahto’s bekendheid groeit na een gedurfde zet. Naarmate de carrière van Amit vordert, creëren diepgewortelde sociale denkwijzen en politieke druk hindernissen.”

Aflevering 3 is getiteld ‘Amit Kaun ???’ (53 minuten): “In de aanloop naar de staatsverkiezingen breekt geweld uit. Amit komt op tegen de politieke macht, maar krijgt terugslag. Chandan maakt een nieuwe tegenstander.’

Aflevering 4 is getiteld ‘Mooh Dikhai !!!’ (45 minuten): “Na een bloedbad georganiseerd door Chandan, krijgt Amit de taak de crimineel gevangen te nemen en staat hij voor een lastige weg.”

Aflevering 5 is getiteld ‘Meeta Ji Ki Love Story !!!’ (42 minuten): “Chandans ongrijpbare verblijfplaats leidt tot een nieuw plan, waarbij Amit en Ranjan telefoontjes gebruiken om hem op te sporen. Een geheime afspraak biedt cruciale aanwijzingen.’

Aflevering 6 is getiteld ‘Meeta Ji Ki Love Story Part 2′ (41 minuten): “Amit doet een belangrijke aankondiging tijdens een persbijeenkomst. Chandan zet een val met dodelijke gevolgen, terwijl een explosieve onthulling het team verbijstert.’

Aflevering 7 is getiteld ‘Phace To Phace’ (68 minuten): “De achtervolging nadert een dramatisch einde, maar het gevaar loert om elke hoek. De vraag blijft: kan Amit de zaak sluiten, of glipt Chandan weg?”

Alle zeven afleveringen zijn beschikbaar in het Hindi, Hindi met ondertiteling, Engels, Tamil, Telugu en Spaans.

Er komen vroege recensies binnen voor Khakee: The Bihar Chapter

De Khakee: The Bihar Chapter-serie is nog maar een paar uur beschikbaar om te streamen via Netflix, maar de eerste recensies overspoelen de sociale media al.

De Indian Express gaf de serie 3/5 sterren en legde uit hoe de serie zich nooit echt toelegt op het krabben onder het rotte oppervlak; waardoor kijkers snakken naar een meer uitgewerkte verhaallijn.

“Dit is een goed gestructureerde show, die verder gaat dan de pyrotechniek van een kat-en-muisspel. Het probeert soms ook het landschap waarin het zich afspeelt voor ons te ontcijferen. Het enige probleem is dat hoewel het pronkt met een spectaculaire cast en even bedreven uitvoeringen, het niet helemaal de overtuiging heeft om af te dwalen van bombastische formule en zoeken. om iets diepers te zeggen.” – Khakee: The Bihar Chapter-recensie, via FirstPost.

News18 beoordeelde de serie ook op een niveau van 3/5, prees de productie en verhaallijn, maar bekritiseerde de prestaties van de hoofdcast en het tempo van latere afleveringen.

“Schrijver Umashankar Singh’s manier van met woorden leiden tot tal van aforisme geteisterde momenten evenals scherpzinnige observaties over de rot in het bestuur. Politici houden van een eerlijke officier, maar niet in hun eigen regering, merkt een personage op. Singh’s welsprekendheid droogt op als het gaat om de kaste-kwestie. De perverse opkomst van Ashok Mahto in een staat die historisch wordt verscheurd door onwrikbare kastenhiërarchieën is een bijzaak terwijl het de real deal had kunnen zijn.” Khakee: Het Bihar-hoofdstuk, via Scroll India.

Door Tom Llewellyn – [email protected]

 

Geef een antwoord