Op welke datum wordt The Legend of Vox Machina seizoen 2 afleveringen 4 6 uitgebracht voor OTT-streaming over de hele wereld via Amazon Prime Video?

Onze Vox Machina-antihelden hebben eindelijk hun langverwachte terugkeer naar het kleine scherm gemaakt, met seizoen 2 dat zijn wereldwijde debuut maakt op 20 januari.

Aangezien deze animatieserie echter over de hele wereld wordt gestreamd via Amazon Prime Video, zijn niet alle afleveringen van seizoen 2 op 20 januari uitgebracht, waarbij de OTT-streaminggigant koos voor een batchrelease-indeling.

Dus, op welke datum zal The Legend of Vox Machina seizoen 2, aflevering 4 (evenals afleveringen 5 en 6) over de hele wereld worden uitgebracht voor OTT-streaming via Prime Video?

The Legend of Vox Machina seizoen 2 aflevering 4 releasedatum

The Legend of Vox Machina seizoen 2 aflevering 4 staat gepland voor wereldwijde première via Amazon Prime Video op vrijdag 27 januari.

In feite zullen er op 27 januari nog drie afleveringen van het tweede seizoen van Vox Machina verschijnen; aflevering 4 ‘Those Who Walk Away’, aflevering 5 ‘Pass Through Fire’ en aflevering 6 ‘Into Rimecleft’.

Hoewel een specifieke releasetijd niet is bevestigd door de showrunners of Amazon Prime Video, brengt de OTT-streaminggigant doorgaans nieuwe content uit om 12.00 uur GMT, zoals opnieuw bevestigd door de Decider- en Inverse -outlets:

 • Pacific-tijd 16.00 uur
 • Eastern Time 19.00 uur
 • Britse tijd 12.00 uur
 • Europese tijd 01.00 uur
 • Indiase tijd 05:30 uur
 • Filippijnse tijd 8 uur
 • Australië Central-zomertijd 10:30 uur

Afleveringen 1, 2 en 3 gingen samen in première op Amazon Prime Video om 12.00 uur GMT op 20 januari. The Legend of Vox Machina seizoen 2 zal in totaal 12 afleveringen bevatten, met batches van drie afleveringen die beschikbaar zullen worden gesteld voor OTT-streaming in januari 20 (1-3), 27 januari (4-6), 3 februari (7-9) en 10 februari (10-12).

“Er zijn heerlijke donkere momenten in seizoen 2. Ik ben verheugd dat het Vox Machina-verhaal het rijk begint binnen te gaan waar de verhalen persoonlijk zijn en een kosmische ruimte binnenstappen en hun lot verweven is met elementen van de wereld die groter zijn dan zijzelf..” Matthew Mercer, via Veelhoek.

Seizoen 2 van de populaire animatieserie volgt de Chroma Conclave-campagne uit de DandD-webserie van Critical Role, waarin onze buitenbeentjes het opnemen tegen een machtige alliantie van draken die als enige doel hebben het rijk te vernietigen.

“De actiescènes zijn gekker. We brengen het naar een heel nieuw niveau. Seizoen 1 was slechts een opwarmertje. Nu krijg je Vox Machina, wat hun trauma is en hoe ze het gaan oplossen. Toen we het pitchten, had Amazon zoiets van ‘is het zo gebeurd [in het bronmateriaal van de kritieke rol]?’ en ik zei: ‘verdomd goed.’” Travis Willingham, via Polygon.

 • Laura Bailey als Vex’ahlia “Vex” Vessar
 • Taliesin Jaffe als Percival “Percy” Fredrickstein Von Musel Klossowski de Rolo III
 • Ashley Johnson als Pike Trickfoot
 • Matthew Mercer als Trinket
 • Liam O’Brien als Vax’ildan “Vax” Vessar
 • Marisha Ray als Keyleth van de Air Ashari
 • Sam Riegel als Scanlan Shorthalt
 • Travis Willingham als Grog Strongjaw

Variety meldt ook dat Henry Winkler, Lance Reddick, Cheech Marin, Will Friedle, Billy Boyd, Cree Summer, Alanna Ubach, Mary Elizabeth McGlynn, Troy Baker, Sendhil Ramamurthy en Ralph Ineson gastrollen zullen spelen.

Nieuwe animatieserie Mighty Nein in ontwikkeling

Terwijl The Legend of Vox Machina-fans aftellen naar de première van seizoen 2, aflevering 4-6, viert de wereldwijde gemeenschap het nieuws dat Critical Role weer een serie heeft binnengehaald bij Amazon Prime Studios.

De nieuwe animatieserie krijgt de titel ‘Mighty Nein’ en is gebaseerd op de tweede campagne van Critical Role (Vox Machina is gebaseerd op de eerste campagne), waarbij de volgende trailer online wordt gedeeld.

Vernon Sanders, hoofd Global TV bij Amazon Studios, zei in een verklaring via Forbes: “Met het succes van onze animatieserie ‘The Legend of Vox Machina’ kijken we ernaar uit om onze relatie met Critical Role voort te zetten en zijn universum uit te breiden met ‘Machtige Nein.’

Sanders zou hieraan toevoegen: “Het uitbreiden van deze iconische franchises voor onze wereldwijde Prime Video-klanten blijft een ambitieuze en lonende reis en we zijn benieuwd waar deze nieuwe serie ons naartoe brengt.”

“De livestream-campagnes van Critical Role waren de vonk die de vlam deed ontbranden bij ons wereldwijde publiek. Het was een droom om de verhalen en personages uit onze eerste campagne tot leven te zien komen in ‘The Legend of Vox Machina’, en we bruisen van opwinding om het opnieuw te doen met ‘Mighty Nein’. Maar met de aankondiging van vandaag hebben we er alle vertrouwen in dat de verhalen die we vertellen zich zullen blijven uitbreiden naar gebieden van entertainment die we ons niet eens kunnen voorstellen.” Cruciale rol CEO Travis Willingham, via Forbes

De nieuwe serie bevat ook een meerjarige deal met het team voor toekomstige content, die fans kunnen verwachten in overvloed gezien het wijdverspreide succes van The Legend of Vox Machina.

“Samen met de onthulling van de nieuwe serie heeft Prime Video ook een meerjarige exclusieve algemene televisie- en eerste filmdeal met Critical Role aangekondigd. Dat betekent dat de streamer het exclusieve recht heeft op elke aanpassing die Critical Role wil nastreven met hun fantasiewereld, Exandria.” Collider.

Door Tom Llewellyn

 

Geef een antwoord