Op welke datum en tijd worden The Legend of Vox Machina seizoen 2 afleveringen 7 9 uitgebracht voor OTT-streaming over de hele wereld via Amazon Prime Video?

De reputatie van de industrie voor animatieseries voor volwassenen heeft de afgelopen weken een serieuze klap gekregen dankzij de annulering van verschillende shows door Netflix en HBO’s nu beruchte Velma.

Gelukkig is The Legend of Vox Machina terug om te bewijzen hoe succesvol en vermakelijk animatie voor volwassenen kan zijn voor OTT-streamingreuzen.

Dus, op welke datum zullen The Legend of Vox Machina seizoen 2 afleveringen 7 9 wereldwijd uitkomen, en hoe laat kunnen fans verwachten dat de derde batch in première gaat voor OTT-streaming?

The Legend of Vox Machina seizoen 2 aflevering 7 9 releasedatum en -tijd

The Legend of Vox Machina seizoen 2 afleveringen 7 9 staan ​​gepland voor wereldwijde release via Amazon Prime Video op vrijdag 3 februari.

De volgende drie afleveringen in seizoen 2 van The Legend of Vox Machina zijn aflevering 7 ‘The Fey Realm’, aflevering 8 ‘Echo Tree’ en aflevering 9 ‘A Test of Pride’.

Hoewel een specifieke releasetijd niet is bevestigd door de showrunners of Prime Video, zijn eerdere afleveringen van seizoen 2 van The Legend of Vox Machina beschikbaar gesteld om te streamen op de volgende internationale tijdstippen:

  • Pacific-tijd 16.00 uur
  • Eastern Time 19.00 uur
  • Britse tijd 12.00 uur
  • Europese tijd 01.00 uur
  • Indiase tijd 05:30 uur
  • Filippijnse tijd 8 uur
  • Australië Central-zomertijd 10:30 uur

De resterende hoofdstukken van seizoen 2; afleveringen 10 ‘The Killbox’, aflevering 11 ‘Belly of the Beast’ en aflevering 12 ‘The Hope Devourer’ verschijnen op vrijdag 10 februari.

Een korte samenvatting van seizoen 2 aflevering 6

The Legend of Vox Machina seizoen 2, aflevering 6 was getiteld ‘Into Rimecleft’ en bevatte de arme Grog die nachtmerries had over het doden van de rest van zijn vrienden om zijn Craven Edge-wapen te sussen. Terwijl hij probeert te ‘onderhandelen’ met het mes, verraden zijn gedachten hem, aangezien het wapen hunkert naar vers bloed; gedemonstreerd toen hij wegrent van een bezorgde Pike.

De groep vindt een oude reeks ruïnes en Vex vliegt erboven voor verkenning, in een poging de ingang van de verborgen tempel te vinden. De bende wordt echter abrupt aangevallen door de gigantische sfinx Kamaljori die Vox Machina een uitdaging biedt om te bewijzen dat ze waardige krijgers zijn; breng het wezen een verwonding toe en ze zullen een ‘prijs’ krijgen.

Een voor een stuurt de sfinx het Vox Machina-team naar een lege dimensie; Grog geeft Craven Edge zelfs in het geheim wat van zijn eigen bloed, aangezien Scanlan het enige teamlid is dat nog tegenover het wezen staat.

Op typische Scanlan-manier kiest hij ervoor om voor Kamaljori een lied te zingen over zijn partner Osysa; het lied wekt een emotionele reactie op van de sfinx die zegt dat aangezien zijn hart is ‘gewond’, hij de beloofde beloning zal aanbieden.

De rest van het team keert terug naar de tempel en ziet dat Scanlan en Kamaljori samen een lied schrijven voordat de sfinx hen het zwaard Mythcarver aanbiedt, waarvan hij zegt dat het hen zal helpen bij het vinden van andere overblijfselen.

De vieringen worden afgebroken wanneer Umbrasyl de grot binnendringt en de groep aanvalt, met als doel hun overblijfselen voor zichzelf te stelen. Kamaljori en Umbrasyl vechten heen en weer, waarbij de sfinx zichzelf uiteindelijk opoffert zodat hij Scanlan kan redden.

Grog vecht alleen tegen de enorme draak terwijl Keyleth een spreuk probeert uit te spreken die hen naar het Fey-rijk kan teleporteren. Pike probeert Grog over te halen om nu met hen te ontsnappen, maar ze wordt daarbij per ongeluk door het zwaard gestoken.

Grog pikt Pike op en rent met haar naar Keyleth, waarbij de teleportatie slechts een kwestie van seconden werkt voordat de draak de grot verwoest… Bij aankomst in het Fey-rijk ontdekt de groep dat Grog, Pike en Scanlan nergens te vinden zijn gezien.

Deze inhoud kan niet worden geladen

Ik zeg dit zonder overdrijving: The Legend of Vox Machina Seizoen 2 maakt kans op de Emmy voor Animated Series met aflevering 3 en Outstanding Original Music and Lyrics met aflevering 6.

– Mikey O’Leary (@MichaelROLeary) 27 januari 2023

 

Door Tom Llewellyn

 

Geef een antwoord