Elke dag heeft Moon Active, de studio die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Coin Master, plezier met het verspreiden van links op zijn verschillende sociale netwerken, waarmee spelers gratis spins (spins) of munten (munten) kunnen recupereren om hen te helpen bij hun zoektocht en in de evolutie van hun dorp. Om uw taak te vergemakkelijken, vindt u hieronder alle links die zijn gedeeld voor Coin Master voor de dag van 14 mei 2022. Voor de links van gisteren nodigen we u uit om deze gids te lezen.

14 mei 2022 Coin Master gratis spins en munten Links

Datum en uur
Gratis spins en munten
dagelijkse link
Er is nog geen link beschikbaar, kom over een paar minuten terug.
In de tussentijd vindt u hieronder de links van gisteren.
Gisteren om 17:20 uur.
25 toeren (spins)
Verzamelen
Gisteren om 17:20 uur.
10 spins (spins) & 2 miljoen munten (munten)
Verzamelen
Gisteren om 17:20 uur.
25 toeren (spins)
Verzamelen
Gisteren om 15:20 uur.
10 spins (spins) & 2 miljoen munten (munten)
Verzamelen
Gisteren om 13:00 uur
25 toeren (spins)
Verzamelen
Gisteren om 10:45
3 en 6 miljoen munten (munten)
Verzamelen
Gisteren om 10:45
10 spins (spins) & 2 miljoen munten (munten)
Verzamelen

Zoals je zult hebben gemerkt, zijn de ontwikkelaars van Coin Master niet gierig met geschenken en zullen ze niet aarzelen om elke dag enkele tientallen spins en een paar miljoen munten aan te bieden, en in het bijzonder op 14 mei 2022. Natuurlijk zijn alle links die hieronder worden aangeboden echte links, waarbij deze lijst zo snel mogelijk wordt bijgewerkt op basis van berichten die zijn gedeeld op de officiële Facebook-, Instagram- en Twitter-sociale netwerken van Coin Master.

Natuurlijk kan elk van deze links, die meestal naar Facebook verwijzen, maar één keer worden geopend. Daarom raden we je aan ze rechtstreeks via je telefoon en/of tablet te openen, via de Coin Master-applicatie, om mogelijke problemen en verlies van gerelateerde beloningen te voorkomen.

We nodigen je uit om elke dag terug te komen naar onze site om meer te weten te komen over de verschillende links van de dag voor Coin Master, zonder dat je door tientallen dubieuze websites hoeft te bladeren op zoek naar waardevolle bronnen voor je dorp.

Muntmeester, wat is dat?

Coin Master is een strategie- en constructiespel, ontwikkeld en uitgegeven door Moon Active, en voegt noties van gokautomaten toe die vooral worden gewaardeerd door fans van de titel. Zoals veel spellen van hetzelfde type, blijft Coin Master bijzonder gemakkelijk te leren, hoewel er veel optimalisaties zijn.

Als gevolg hiervan kunt u met de gokautomaat, die u dankzij de bovenstaande links vele malen kunt draaien, bepaalde acties uitvoeren, zoals het aanvallen van de basis van andere spelers, het winnen van munten (munten) of het verkrijgen van schilden, wat vooral interessant zal zijn om de aanvallen van je vijanden te verminderen. De verzamelde munten of hoeken geven je de mogelijkheid om de structuren in je basis te bouwen en te verbeteren.

14 mei 2022

Spinsmunten
10 spinsVerzamel nu
25 spinsVerzamel nu
3 miljoen muntenVerzamel nu
10 spinsVerzamel nu
25 spinsVerzamel nu
10 spinsVerzamel nu

Geef een antwoord