The Coalescence is een legendarische trinket die in Guild Wars 2 kan worden uitgerust om je statistieken een boost te geven en je een voorsprong te geven als het erop aankomt. Om het te verkrijgen, moeten spelers beginnen aan een lange en moeizame reis van het verzamelen van items en het bevechten van Raid-bazen. Er zijn twee eerste fasen die spelers moeten voltooien voordat deze, namelijk Coalescence I: Unbridled en Coalescence II: The Gift. De volgende fase heeft minder items om te verzamelen dan de vorige stappen, maar er is nog veel dat je moet doen.

Een legendarische trinket is een geweldige optie voor spelers die niet geïnteresseerd zijn in het maken van meerdere stapels uitrusting voor hun personages. Het is een geweldige optie voor spelers die geïnvesteerd hebben in WvW en Raiding en het is een perfecte vervanging voor geascendeerde items.

Spelers komen samen om het volgende te doen om Coalescence III: Culmination te voltooien. Zorg er eerst voor dat je verzameling geactiveerd is, want je kunt eenmaal per week een Twisted Essence krijgen uit de bonuskist van Ahdashim.

ItemPlaats
Verdraaide essentie van vrijgevigheidVersla kardinaal Adina in de Key of Ahdashim-aanval.
Twisted Essence of ResolveVersla kardinaal Sabir in de Key of Ahdashim Raid.
Verdraaide essentie van vertrouwenVersla Qadim de Weergaloze in de Key of Ahdashim-aanval.
Versleten meditatielogboekPraat met Hasara in de grot van Abaddon, te vinden op de Desolation-kaart.
Gezuiverde essentie van vrijgevigheid.png Gezuiverde essentie van vrijgevigheidCommuniceer met de Strange Energy in de Domain of Vabbi-kaart.
Gezuiverde essentie van oplossingCommuniceer met de Strange Energy in de Domain of Vabbi-kaart.
Gezuiverde essentie van vertrouwenCommuniceer met de Strange Energy in de Domain of Vabbi-kaart.
Doordrenkt Meditatie LogboekCommuniceer met de Strange Energy in de Domain of Vabbi-kaart.

Als je deze verzameling voltooit, krijg je 10 AP en een geschenk van geduld dat je in je inventaris of bank moet bewaren, zodat je het in de laatste fase van het maken kunt gebruiken.

Geef een antwoord