Deze gids geeft je hopelijk enig inzicht in hoe je je helden kunt positioneren, welke omstandigheden je kunt verwachten en hoe je je algehele team in evenwicht kunt brengen.

Gids om te domineren

Wat ik tot nu toe heb gemerkt

Dus ik heb kleine fouten gezien bij het positioneren van mensen in helden tijdens het spelen in de arena.

Je wilt eigenlijk dat je ranger / magiërs achterin zitten, waar de meeste van hun vaardigheden tot bloei komen, terwijl je tank- en melee-dealers vooraan staan ​​​​met je tank in de #1-positie, zodat ze alle whiplash zal nemen die de andere hotties zullen doen oorzaak.

Enkele uitzonderingen zoals Genesis, waar hoe meer dmg haar wordt uitgedeeld, hoe meer dmg ze zelf doet, is ook levensvatbaar. Je kunt haar #1 bij je tank #2 plaatsen, zodat je andere helden achterin uit de buurt blijven.

Soms doen anderen AOE die schade toebrengen aan 2-5 van je helden, dus je kunt er niets aan doen. Zorg er wel voor dat je al je helden rond hetzelfde niveau houdt, wat ik veel arena-wedstrijden heb gezien waarbij mensen hun eerste twee helden van niveau 30 houden, terwijl de anderen niveau 1 zijn, wat voor mij niet logisch is.

Geef een antwoord