Hoewel de game veel emotes biedt voor spelers wanneer ze voor het eerst meedoen, zijn sommige Lost Ark-emotes alleen beschikbaar voor degenen die ze via speurtochten hebben ontgrendeld. Als je graag wilt laten zien hoe goed je geschikt bent voor een wereld van hoofse intriges, dan moet je de emotes Respect en Beleefd aan je arsenaal aan emotes toevoegen.

Als je niet zeker weet hoe je ze moet ontgrendelen, vind je hier alles wat je moet weten over hoe je de emotes Respect en Polite in Lost Ark kunt ontgrendelen.

Hoe je de respectvolle en beleefde emotes in Lost Ark. kunt krijgen

Beide emotes moeten worden ontgrendeld via speurtochten in het spel. Geen van beide is moeilijk in te vullen, maar kan gemakkelijk over het hoofd worden gezien als je je ogen niet openhoudt.

Hoe de Respect-emote te krijgen

Deze emote krijg je na voltooiing van de North Vern-verhaallijnqueeste genaamd Ealyn’s Gift.  Deze zoektocht brengt je naar Vern Castle, dat je kunt bereiken via het gemarkeerde punt op de kaart hierboven. Benader koningin Ealyn en praat met haar. Ze zal je verschillende beloningen geven voor het voltooien van de missiereeks, inclusief de Respect-emote.

Om het ontgrendelen van de emote te voltooien, open je je inventaris en klik je met de rechtermuisknop op het Emote: Respect-object daar. Activeer het en het wordt toegevoegd aan je repertoire van emotes om je prestaties te laten zien. Onthoud ook dat als je deze zoektocht voor de eerste keer voltooit, je eerste Power Pass wordt ontgrendeld, zodat je een personage snel naar niveau 50 kunt laten stijgen, dus vergeet niet om deze uit het in-game mailsysteem te halen.

Hoe de beleefde emote te krijgen

Deze is iets gemakkelijker te ontgrendelen omdat hij niet aan het einde van een lange zoektocht staat. Ga naar Luterra Castle en praat met Anessa, die je kunt vinden op het gemarkeerde punt hierboven. Ze zal niet zomaar iedereen accepteren die deelneemt aan de hoofse intriges, dus ze zal je beleefdheid willen beoordelen. Aan het begin van With Grace and Elegance  quest, zal ze je de beleefde emote geven.

Open nogmaals je inventaris en activeer het Emote: Beleefd object dat ze je geeft. Van daaruit hoef je haar alleen maar te bewijzen dat je weet hoe je het moet gebruiken. Voer de /polite  -emote vier keer in de chat in waar Anessa bij is om te bewijzen dat je geen lompe schurk bent, en ze zal tevreden zijn met je manieren. Het maakt nu deel uit van je permanente bibliotheek met emotes om aan andere spelers te laten zien.

Geef een antwoord