MCU-fans die niet nog steeds worden achtervolgd door het woord “snap” hebben een nieuw kaartspel om naar uit te kijken in Marvel Snap. Het nieuwe competitieve kaartspel wordt ontwikkeld door een aantal spraakmakende ex-Blizzard-ontwikkelaars die momenteel aan boord zijn van studio Second Dinner, en het rekent op een zeer snelle en gemakkelijk op te pikken gameplay gecombineerd met de sterrenkracht van iconische Marvel-personages. Als dat klinkt als jouw kopje competitieve kaartgevechten, vraag je je misschien af ​​wanneer de releasedatum voor Marvel Snap is.

We hebben goed nieuws en slecht nieuws op dat vlak. Het slechte nieuws is dat er nog geen concrete releasedatum voor Marvel Snap is onthuld, en het enige dat we van uitgever Nuverse hebben gekregen, is een zeer brede releaseperiode van 2022. We zullen deze handleiding bijwerken wanneer we een vastgestelde datum hebben om te rapporteren.

Het goede nieuws is dat wanneer de releasedatum voor Marvel Snap toevallig is, spelers niet te lang hoeven te wachten om de game uit te proberen, omdat geïnteresseerden zich nu al kunnen aanmelden voor een gesloten bètatest spoedig. Als je je wilt aanmelden voor de gesloten bètaversie van Marvel Snap, is het aanmeldingsproces eenvoudig en eenvoudig, hoewel het voorlopig alleen voor Android-gebruikers is.

Met dat alles in gedachten, is onze persoonlijke voorspelling dat Marvel Snap vrij snel bepaalde markten of platforms zal bereiken. De build van Marvel Snap die in de onthullingstrailer wordt getoond, lijkt voltooid te zijn, en het beschrijft een game die zo simplistisch en smal is in zijn gameplay dat het onmogelijk een lange testperiode kan rechtvaardigen, of het nu gaat om de technische of de gameplay-kant.

Geef een antwoord