Hyenas is een opkomende first-person shooter die zijn schokkende verschijning bijna een hele week maakte na alle andere grote onthullingen van het 2022 Not-E3-blok. In een speciale presentatie van een uur waarin geen gameplay werd getoond, schetste Hyenas zijn innovatieve kijk op het multiplayer-extractie royale-genre. Net als Hunt: Showdown en Battlefield 2042 Hazard Zone, laat Hyenas spelers grote en met buit beladen kaarten betreden en vechten om doelen om de meeste buit te extraheren; behalve deze keer is de kaart een enorm ruimteschip, en de doelen zijn vrachtkluizen vol met popcultuurmerchandise. Deze korte handleiding gaat over alle bekende speelbare personages in Hyena’s.

De proffesional

De Pro wordt getoond met een Nixon-masker in de onthullingstrailer en is een Engage-personage in Hyenas. Dit betekent dat het past bij het agressieve archetype en gericht is op het uitschakelen van AI-vijanden en vijandige spelers. De Pro kan geautomatiseerde geschutskoepels inzetten en een jachtgeweer bij zich hebben. Dit laatste detail suggereert dat personages in Hyena’s startwapens hebben, of zelfs dat hun wapens aan hun klasse zijn vergrendeld.

Doc-hotfix

Hotfix is ​​een gamer die de wereld om hem heen ziet als een eeuwigdurende multiplayer-game en voortdurend opzettelijk onderdompelingsbrekende oneliners uitspuugt. Dit klinkt pijnlijk en gaat samen met het algemene concept van Hyena’s als een lange omnishamble van popcultuurreferenties. We weten niet onder welk archetype Hotfix zal vallen.

Commandant Wright

Commandant Wright kan een schuimpistool gebruiken dat lijkt op het GLOO Cannon in Prey, en als we zeggen “vergelijkbaar” bedoelen we identiek. Het schuimpistool kan worden gebruikt om geïmproviseerde platforms en barrières te creëren, teamgenoten te helpen en vijanden te belemmeren. Dit maakt Commander Wright tot een Exploit: een personage dat de omgeving gebruikt om vijanden te debufferen en hun squadron te ondersteunen.

Dat zijn alle speelbare personages in Hyena’s die we tot nu toe kennen. Er zijn andere personages die in de trailer te zien zijn, maar het is onduidelijk of dit speelbare klassen zijn of alleen alternatieve skins. We zullen deze gids bijwerken naarmate er meer personages worden onthuld op weg naar de geplande releasedatum van 2023 van de game.

Geef een antwoord