Het verslaan van eindbazen in Elden Ring levert een van de zeldzaamste beloningen van het spel op: Herinneringen. Dit item kan vervolgens worden gedupliceerd met behulp van een monteur die is vastgemaakt aan de gigantische schildpadachtige stenen golems die langzaam de Lands Between doorkruisen. Sommige spelers worstelen echter met een interessant probleem, waardoor ze hun winst niet kunnen verdubbelen. In deze beknopte handleiding wordt uitleg gegeven over het dupliceren van Herinneringen en wordt uitgelegd hoe u het probleem kunt oplossen dat u Herinnering niet kunt dupliceren in Elden Ring.

Herdenkingen in Elden Ring

Boss-gevechten zijn enkele van de meest memorabele momenten in Elden Ring. Sommige spelers overwinnen de dodelijkste vijanden van het spel door de pure wilskracht, toewijding en huilen. Anderen doen het met gekke Pokemon-trainer-builds die draaien om het oproepen van tientallen AI-helpers voor het gevecht. Ongeacht hoe je het doet, de beloningen zijn altijd geweldig, en soms bevatten ze Herinneringen: zeldzame items die kunnen worden geruild voor een aanzienlijke winst.

Afhankelijk van je behoeften, kun je Herinneringen inruilen voor veel runen – waardoor je een deel van de tijd bespaart die je normaal gesproken zou besteden aan het bewerken van Runen in Elden Ring – of voor krachtige unieke items. Maar voordat u ze inruilt, kunt u ze net zo goed dupliceren.

Het probleem met de Herinnering kan niet worden gedupliceerd in Elden Ring oplossen?

Je kunt je herinneringen in Elden Ring dupliceren door interactie met Walking Mausoleums. Als u zelf niet in staat bent om dit te doen, zou u blij moeten zijn te weten dat de oplossing eenvoudiger is dan u denkt. Als je geen duplicaat aangeboden krijgt, ben je bij het verkeerde Wandelmausoleum.

Er zijn twee soorten wandelende mausoleums in Elden Ring: degenen met bellen die eronder hangen (hierboven afgebeeld) en degenen zonder. Degenen die tot de eerste groep behoren, kunnen Herinneringen dupliceren die door een baas in Elden Ring zijn neergezet – kies gewoon welke je wilt verdubbelen en dupliceer deze.

Omgekeerd kunnen de klokloze Walking Mausoleums geen Herinneringen dupliceren die zijn gedropt door Shardbearer-bazen. Als je dit leest, probeer je waarschijnlijk een herinnering van Morgott, Rahdan, Ranni, Renalla, Godrick, Malenia of Mohg na te bootsen in een Mausoleum zonder bel. Om het probleem op te lossen dat je een van die Herinneringen in Elden Ring niet kunt dupliceren, ga je gewoon naar een wandelend mausoleum met een bel en probeer je het daar.

Houd er rekening mee dat je tijdens je hele spel slechts één enkele herinnering bij elk mausoleum kunt dupliceren. Daarom moet je voorzichtig zijn met welke je dubbel wilt hebben, aangezien je slechts enkele van de Shardbearer-herdenkingen kunt dupliceren, omdat er niet genoeg wandelmausoleums met klokken voor allemaal zijn.

Geef een antwoord