Er is geen tekort aan paasei-geheimen in Call of Duty Zombies. Zelfs wanneer een kaart opnieuw wordt gemaakt en terugkeert uit het verleden, heeft Treyarch de neiging om nieuwe geheimen te brengen die spelers kunnen vinden. Dat is het geval met Shi No Numa in Call of Duty: Vanguard, dat een paasei heeft dat een eerbetoon is aan het populairste personage van de serie, Samantha Maxis. Hier leest u hoe u het paasei van de Samantha-pop maakt in Shi No Numa in Call of Duty: Vanguard.

Hoe doe je het Samantha-poppen-paasei in Shi No Numa in Call of Duty: Vanguard Zombies

Dit paasei kan heel vroeg in je spel in Shi No Numa worden gedaan, hoewel het niet al te veel beloning biedt. Het enige wat je hoeft te doen is toegang te krijgen tot de Fishing Hut met een pistool met kogels erin.

Als je binnenkomt, zijn er vier pannen op de muren van deze hut die je moet schieten. Als je de vierde schiet, zou je een donderslag moeten horen, wat symboliseert dat je het hebt gedaan. Hier zijn de locaties als je ze nodig hebt.

Loop nu de achterkamer in en je zou een Samantha Maxis-pop in wat hooi moeten zien zitten. Ga ermee om en het zal verdwijnen.

Buiten de hut hoor je een slaapliedje gespeeld door de nabijgelegen brug. Loop ernaartoe en je ziet de Maxis-pop ronddraaien op een van de palen. Schiet erop en het zal verdwijnen voordat het weer op een ander bericht verschijnt.

Je moet vijf keer op de pop schieten voordat je weer wat donder hoort, wat aangeeft dat je dit geheim hebt voltooid. Ga terug naar de kamer met het hooi en communiceer opnieuw met de Maxis-pop, en het zal een Max Ammo spawnen die niet zal verdwijnen totdat je het oppakt. Er wordt ook een kort nummer afgespeeld.

Geef een antwoord