Er zijn meerdere middelen en items die je kunt verdienen naarmate je verder komt in Monster Hunter Rise. Elk wezen dat je tegenkomt, heeft middelen om te oogsten en terug te brengen naar het dorp om te gebruiken bij een knutselstation, je pantser te upgraden of meer dodelijke wapens aan je arsenaal toe te voegen. Een opmerkelijk item dat je wilt vinden, is de Red Serpent Orb. Dit is wat je moet weten over hoe je een Red Serpent Orb kunt krijgen in Monster Hunter Rise.

Waar vind je de Red Serpent Orb

De enige locatie waar je de Red Serpent Orb kunt vinden, is door op de Crimson Glow Valstrax te jagen. Dit is een oudere draak die op elke locatie in Monster Hunter Rise kan verschijnen. Je moet Hunter Rank 100 bereiken, wat je kunt doen door andere jachten in het spel te doorlopen, meer middelen te oogsten en de beste uitrusting voor je personage te gebruiken. We raden aan om online Monster Hunter-party’s te vinden met willekeurige spelers als je niet actief samenwerkt met vrienden om je personage te verbeteren.

Na het accepteren van een Valstrax-jacht en een poging om het te verslaan, is de beste manier om een ​​Red Serpent Orb te oogsten, het uit het lichaam of de staart te snijden, de borst of het hoofd van een Valstrax te breken of ervoor te zorgen dat het ineenkrimpt. Er is ook een kans dat je dit item kunt ontvangen voor het voltooien van de missie. Al deze kansen zijn echter extreem laag, dus het kan zijn dat u meerdere keren op een Valstrax moet jagen voordat u deze ontvangt. Bovendien wil je voorkomen dat je een Valstrax vangt, want er zijn verschillende kansen voor een Red Serpent Orb om te laten vallen door hem te snijden, wat je afziet als je een val neerzet.

De Red Serpent Orb wordt gebruikt bij het maken van de Valstrax Greaves. Je zult het ook gebruiken in de Valstrax-wapenboom, die beschikbaar is voor elk wapen in Monster Hunter Rise. We raden je aan je verwachtingen te temperen wanneer je dit item probeert te plunderen, gezien de kleine kans dat het valt.

Geef een antwoord