Fortnite heeft geen tekort aan cosmetica. De game zit boordevol originele personages en personages van derden, van wie sommigen meerdere stijlen hebben – in feite kleurvarianten – waaruit je kunt kiezen. Sommige stijlen zijn echter zeldzamer dan andere, en enkele van de zeldzaamste in het spel zijn de Super Level Styles. Hier leest u hoe u deze zeer gewilde skins kunt verkrijgen.

Super Level-stijlen ontgrendelen

Net als veel andere stijlen, moet je je gevechtspas kopen en opwaarderen om Battle Stars te krijgen, die vervolgens kunnen worden gebruikt om Super Level Styles te ontgrendelen. Je moet echter minimaal level 140 zijn voordat je ze kunt ontgrendelen. Bovendien kost elke Super Level Style 20 Battle Stars, dus zorg ervoor dat je sterren inslaat als je op zoek bent naar een van deze stijlen.

Om elke Super Level Style in een seizoen te ontgrendelen, moet je level 200 bereiken op je battle pass, en je moet ook maar liefst 300 Battle Stars in totaal uitgeven. Het kan soms best lastig zijn om al deze skins te krijgen, maar om ze uiteindelijk in handen te krijgen, kan behoorlijk de moeite waard zijn. Met elke die je ontgrendelt, kun je niet alleen een van de moeilijker te verkrijgen skins in het spel aantrekken, maar kom je ook een stap dichter bij het maximaliseren van je gevechtspas.

Level 200 bereiken is moeilijk, maar je kunt de hoeveelheid tijd die je nodig hebt om te grinden aanzienlijk verminderen door zowel wekelijkse als tijdelijke missies te volgen. Quests leveren meestal goede XP op, en het uitvoeren van veel ervan zou moeten garanderen dat je in een vrij constant, snel tempo een level omhoog gaat. Bij sommige missies moet je dingen doen zoals een Bushranger Seed naar de Reality Tree brengen, terwijl andere je vragen om te communiceren met Zero Point Scanning Devices. Als je bepaalde missies voltooit, kun je zelfs exclusieve cosmetica verdienen, zoals de Manda Glider.

Geef een antwoord