Elke week is er een nieuwe Pokémon Go Spotlight Hour. Deze evenementen duren maar een uur, maar ze bieden je een goede kans om een ​​bepaalde Pokémon te vangen en aan je verzameling toe te voegen. De Pokémon die in dit uurlijkse evenement voorkomen, varieert, en hoe deze evenementen werken, kan vaag zijn. Deze gids behandelt wat de Pokémon Go Spotlight Hours zijn en hoe ze werken in de mobiele game.

Wat is een Pokémon Go Spotlight Hour

Een Pokémon Go Spotlight Hour-evenement is wanneer een bepaalde Pokémon een uur lang de hele tijd spawnt. Aan het begin van het evenement neemt de Pokémon alle spawn-locaties in het spel over, de enige die je in het wild kunt vinden. Natuurlijk kun je nog steeds deelnemen aan invallen of verschillende Pokémon ontvangen van Field Research-taken of verschillende ontmoetingen voor het voltooien van Special Research-taken, maar de Spotlight Hour-Pokémon domineert alle in-game wilde spawns.

Het Spotlight Hour-evenement duurt slechts een uur, waardoor je een beperkte tijd hebt om deze Pokémon te vinden of om het te vermijden als je probeert anderen op te sporen voor een evenement.

Hoe de Pokémon Go Spotlight-uren werken

Het Pokémon Go Spotlight Hour vindt elke dinsdag plaats van 18.00 uur tot 19.00 uur in jouw lokale tijdzone. De aanbevolen Pokémon voor het evenement wordt altijd van tevoren aangekondigd, met een strikt schema. Er zal ook een verhoogde beloning voor het evenement zijn. Wingull staat bijvoorbeeld in de Spotlight voor het evenement en alle spelers ontvangen twee keer zoveel XP voor het vangen van Pokémon. Hoewel je misschien niet op Wingull jaagt, is het een goede gelegenheid om je Pokémon Go-niveau te verhogen. Je kunt ervoor kiezen om deze effecten te verdubbelen door meer items te activeren, zoals Starpieces of Lucky Eggs.

Elke Pokémon die in dit evenement voorkomt, heeft een verhoogde spawn-snelheid, maar ze hebben geen verhoogde glimmende snelheid. Hoewel de kans dat je een glimmende Pokémon tegenkomt hetzelfde blijft omdat hij vaker paait, heb je meer kans om een ​​glimmende versie te vinden omdat je er in korte tijd veel kunt vinden.

De Pokémon Go Spotlight Hours zijn kort maar consistent. We raden je aan om elke dinsdag te kijken welke Pokémon in de schijnwerpers staan ​​voordat het evenement begint, waardoor het de perfecte tijd is om meer snoep voor een bepaalde Pokémon te kopen of XL-snoepjes te ontvangen.

Geef een antwoord