Je loadout zo snel mogelijk krijgen is essentieel om te winnen in Call of Duty: Warzone en pro-speler IceManIsaac heeft een geniale truc onthuld om je loadout binnen enkele seconden te krijgen.

Loadouts zijn wat Warzone onderscheidt van alle andere Battle Royale-games. Het krijgen van je eigen aangepaste wapen geeft een enorm voordeel ten opzichte van degenen met grondbuit, dus het is de sleutel tot het winnen om zo snel mogelijk een Loadout Drop te krijgen.

Het kan moeilijk zijn om je Loadout Drop in de chaos van het vroege spel te krijgen, maar een slimme strategie van streamer IceManIsaac kan je team binnen enkele seconden een Loadout Drop en gratis UAV bezorgen.

Om onmiddellijk een Loadout Drop in Warzone te krijgen, hoeven spelers alleen maar een Top Secret Contract in Fortune’s Keep te bemachtigen. Dit start een willekeurig contract zoals Supply Run, Scavenger of een Bounty, en je krijgt maar liefst $ 8.000, evenals een UAV.

IceManIsaac legde uit dat de Supply Run je niet belast met het reizen over de kaart zoals in Caldera, het zal eigenlijk vrij dichtbij zijn, dus je kunt er binnen enkele seconden op landen. Een uitrusting kost slechts $ 7500 dollar, dus je kunt de uitrusting meteen kopen en een gratis UAV hebben om naderende vijanden te zien.

Hoewel dit in Solos mogelijk is, werkt deze strategie het beste in squadrons. Als een speler het contract oppakt en de rest in de lucht zweeft om de taak te voltooien, gaat het proces nog sneller. Zelfs als het een Bounty is, kunnen alle spelers bovenop het doelwit landen en het maakt niet uit of ze daarbij sterven vanwege de Resurgence-monteur.

Fortune’s Keep is pure chaos in het begin van het spel, dus zorg ervoor dat je een uitrusting hebt voordat iemand anders je zeker zal maken voor succes.

Geef een antwoord