BlueMeramon is aanzienlijk koeler dan zijn Champion-tegenhanger, zowel wat betreft het prachtige ontwerp als de hitte van de iconische blauwe vlammen.

 

Er zijn tal van goed ontworpen wezens in de Digimon – franchise, hoewel er maar weinig zo cool zijn als de Flame Digimon Meramon en zijn ultieme vorm, BlueMeramon. Het is misschien niet verwonderlijk dat ze allebei prominent aanwezig zijn in Digimon Survive, waarbij veel spelers ze zoeken vanwege hun enorme kracht en fantastische ontwerpen.

Gelukkig hoeven spelers niet al te hard te werken om een ​​BlueMeramon te vinden in Digimon Survive, hoewel hetzelfde niet kan worden gezegd van vriendschap met hem. Om dit te doen, moeten spelers de beste antwoorden op de vragen en uitspraken bedenken, waarvan sommige een beetje moeilijk te raden zijn. Gelukkig heeft deze gids alle antwoorden en zou dus perfect moeten zijn voor diegenen die BlueMeramon aan hun teams willen toevoegen.

Hoe bevriend te raken met BlueMeramon in Digimon Survive

Op dit punt in het spel zouden spelers een redelijk goed idee moeten hebben van wat ze doen als het gaat om vriendschap sluiten met de nieuwe Digimon in Digimon Survive. Voor degenen die dat niet doen, moeten ze beginnen met de Digimon in gesprek te laten gaan door de Talk-optie te selecteren tijdens het gevecht en deze vervolgens te kiezen uit de lijst met vijanden aan de rechterkant. Ze moeten dan drie van zijn vragen beantwoorden, waarbij de beste antwoorden twee delen van de balk boven het hoofd van de Digimon vullen. Als er drie of meer zijn ingevuld tegen de tijd dat het gesprek voorbij is, krijgen ze de kans om het te vragen om hun vriend te worden.

Net als het ontwerp heeft BlueMeramon een ietwat vurige persoonlijkheid. Met dit in gedachten moeten spelers vermijden te proberen zich erin in te leven en in plaats daarvan kiezen voor respectvolle, maar tegenstrijdige reacties. Interessant is dat het dezelfde reeks vragen en uitspraken gebruikt als gewone Meramon, hoewel sommige van de beste antwoorden voor BlueMeramon een beetje anders zijn, zoals blijkt uit de onderstaande tabel.

Vraag / Verklaring Beste reactie
Ik wil alleen maar leuke dingen doen! Jij ook, toch? Ik ben niet zoals jij.
Dit is mijn terrein! Laat wat eten achter en ga hier weg! Ik zal er over nadenken.
Aarrrgh! Graaaagh! Iemand anders staat me gewoon in de weg! Dat is gekke praat.
Wist je dat? Een dutje doen na het vullen van je gezicht is gewoon het beste! Het is slecht voor je darmen.
Ik zal je verpulveren! Gwaaaahahahaaa! Eng! Maar ik zal winnen.
Uurrgh… Wachten maakt me gek! [Kijk met verbazing.]
Jij bent niet een zwak uitziend ding. Eet je genoeg vlees? Ik geef de voorkeur aan groenten.

Waar vind je BlueMeramon in Digimon Survive

BlueMeramon kan voor het eerst worden aangetroffen in de buurt van het begin van deel 6 in de sectie Free Battle van het Second Island Area. Net als Monzaemon en Etemon zal BlueMeramon echter niet meer verschijnen nadat Falcomon het feest heeft verlaten, dus spelers moeten hier rekening mee houden voordat ze te ver gaan in het verhaal. Hoe dan ook, het zou geen al te groot probleem moeten zijn, aangezien de Flame Digimon vanaf deel 7 vaak te vinden is.

Digimon Survive is beschikbaar op PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch en pc.

Geef een antwoord