Bij elk nieuw Elder Scrolls Online -hoofdstuk komen een heleboel nieuwe verzamelbare rijdieren en huisdieren, meestal ontworpen om de setting en het thema van de uitbreiding weer te geven. In het High Isle Chapter kunnen spelers rijden of op avontuur gaan naast veel oceanische wezens en andere dieren die de gouden, glooiende heuvels van High Isle naar huis noemen.

Sommige van deze nieuwe rijdieren en huisdieren van Elder Scrolls Online zijn gekoppeld aan prestaties, zoals de Stormsurge Howler, terwijl andere kunnen worden verdiend door specifieke doelen in de wereld te voltooien, zoals de Coral Haj Mota. De nieuwe Crown Crate van het Chapter, de Dark Chivalry Crate, biedt spelers ook een paar nieuwe rijdieren en huisdieren als zeldzame druppels.

Huisdier: Heremietkreeft

De heremietkreeft is van nature overal op High Isle te vinden, en hoewel spelers er geen ter wereld kunnen vinden of verdienen, kan er een worden gekocht in de Crown Store of met Crown Gems. Deze kleine jongens zijn gemakkelijk te missen wanneer ze op avontuur gaan langs de kustlijn van High Isle, omdat ze verrassend goed opgaan in hun omgeving.

De heremietkreeft kan worden gekocht in de in-game Crown Store voor 2000 Crowns, of via de Crate Gem-winkel voor 40 Crown Gems.

Mount: Palefrost Elk

De Palefrost Elk is een majestueuze berg die zeker de aandacht zal trekken van spelers zonder een. Het gloeit spookachtig wit en straalt een vaag deeltjeseffect uit, bijna alsof het door zijn eigen persoonlijke wolk van ijzige mist rijdt.

De Palefrost Elk is opgenomen in de pre-purchase-editie van het Elder Scrolls Online: High Isle Chapter en kan alleen worden verkregen door deze speciale editie van de game te kopen. Het is vermeldenswaard dat er een niet-gevechtshuisdierversie is van de Palefrost Elk in de Palefrost Elk Fawn, ook verdiend door het hoofdstuk vooraf te kopen.

Huisdier: Coral Haj Mota

Verschillende Haj Mota’s zijn overal in Tamriel te vinden, maar ze zijn vooral talrijk op High Isle en Amenos. Het noncombat-huisdier Coral Haj Mota is een kleinere, maar veel elegantere en uitgebreider ontworpen versie van een van deze vijanden.

Dit niet-gevechtshuisdier wordt verdiend door items te verzamelen in de twee nieuwe openbare kerkers van het High Isle Chapter. In Ghost Haven Bay moeten spelers 25 Coral Haj Mota-kunstaas verzamelen. In de Spire of the Crimson Coin moeten spelers 25 Coral Haj Mota-lokvogels verzamelen.

Mount: Stormsurge Howler

De Stormsurge Howler is een elementair rijdier dat lijkt op een kruising tussen de Amenos Ornaug-rijst, die bij de High Isle Chapter Collector’s Edition wordt geleverd, en een Storm Atronach. Het is levendig, gloeit met een knetterend bliksemeffect en geeft aan andere spelers door dat je een echte ESO-professional bent dankzij de ongelooflijk moeilijke vereisten.

Om de Stormsurge Howler te verdienen, moeten spelers elke afzonderlijke prestatie behalen in de Dreadsail Reef Trial die bij High Isle is inbegrepen. Dit is ook niet beperkt tot alleen de normale modusprestaties, aangezien spelers deze moeten wissen in Veteran Hardmode en die prestaties ook moeten verdienen.

Huisdier: de kat in de baai van Gonfalon

Er is een kat in Gonfalon Bay met wie, wanneer hij wordt benaderd, kan worden gecommuniceerd om een ​​speciaal filmpje te activeren. De camera draait rond om te zien hoe de speler de kat wenkt om erop te springen en als huisdier te worden – na een paar seconden wordt de kat teruggezet. Deze kat, Warmseeker genaamd, bevindt zich net buiten de ingang van het Artisan-gebouw van Gonfalon Bay.

Hoewel dit technisch gezien geen non-combat huisdier is, is het het vermelden waard als een unieke ontmoeting in Elder Scrolls Online die veel spelers waarschijnlijk hebben gemist. Wat het voor het spel betekent weet niemand, maar sommigen hebben getheoretiseerd dat het een test zou kunnen zijn voor uitgebreide karakteranimaties in de toekomstige hoofdstukken van ESO.

Montage: lichtgevende meridiaanoplader

De Luminous Meridian Charger is echt een spektakel om te zien. Het neemt de vorm aan van een spectraal ros met gouden Elvenpantser dat nauwelijks zijn wilde energie-achtige vorm bevat. Hij is helder, gemakkelijk te zien en maakt een statement in elk gebied waarin je hem rijdt.

De Luminous Meridian Charger is echter niet goedkoop. In feite is het alleen beschikbaar via de Crown Gem-winkel voor 2500 edelstenen of Seals of Endeavour of als een zeldzame druppel uit Dark Chivalry Crown Crates. Wees bereid om een ​​lange tijd aan landbouwmiddelen te besteden om deze rijdier te kopen, tenzij je geluk hebt en in plaats daarvan wat kroonkratten wilt openen.

Huisdier: Heartland Butcher’s Dog

De Heartland Butcher’s Dog is de volgende in de lange lijst van honden die hun weg vinden naar Elder Scrolls Online. Deze hond, die ergens tussen een Rottweiler en een Boxer lijkt, zou zijn naam hebben verdiend nadat hij oorspronkelijk als waakhond was gebruikt voordat hun baasjes zich realiseerden dat ze niet veel bewaakten en veel meer naar eten keken.

De Heartland Butcher’s Dog is, net als de Luminous Meridian Charger, te vinden in de Dark Chivalry-kratten van het High Isle Chapter, zij het met een veel hogere drop rate. Het kan ook direct worden gekocht voor een schamele 40 Crown Gems of 2000 Seals of Endeavour.

The Elder Scrolls Online: High Isle is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en 5, Stadia en Xbox One en Series X|S

Geef een antwoord