Van de acht Patrons waaruit spelers kunnen kiezen in het nieuwe kaartspel Tales of Tribute van Elder Scrolls Online, is Red Eagle een van de weinige namen die spelers misschien herkennen. Red Eagle staat onder TES-fans bekend om zijn gelijknamige zoektocht en zwaard in Skyrim, en zijn kaartspel is gebonden aan het inkorten van het vet van iemands strategieën.

In de deckbuilder van Elder Scrolls Online winnen spelers om de beurt kaarten uit een gedeelde pool. Dit betekent dat je kaartspel soms vol raakt met kaarten die je niet nodig hebt, dus manieren hebben om kaarten te knippen en sneller bij de kaarten te komen die je wilt, is ongelooflijk handig. Om dit kaartspel te verdienen, moet je volledig door de missiereeks en rangen van de Roister’s Club komen.

Red Eagle, King of the Reach: patroonoverzicht

  • Favoriet: Betaal 2 Power. Trek een kaart.
  • Neutraal: betaal 2 stroom. Trek een kaart en verkrijg de status Favoriet.
  • Niet begunstigd: Betaal 2 Power. Trek een kaart en verkrijg de neutrale status.

Het Red Eagle-deck in ESO heeft een zeer duidelijke focus op het bijsnijden van het vet van iemands deck om combo’s en interacties veel vaker te laten plaatsvinden. De meeste kaarten in dit kaartspel hebben effecten waarmee spelers kaarten uit de taverne kunnen verwijderen of hun eigen kaarten volledig kunnen vernietigen. Dit lijkt contra-intuïtief, maar als je kaarten kunt verwijderen die je niet wilt, kan een Tales of Tribute-deck extreem efficiënt zijn.

De patroonvaardigheden van Red Eagle, King of the Reach zijn hetzelfde op elk niveau van de Favored-status. Door 2 Kracht te betalen, kunnen spelers een kaart trekken, en wanneer de speler neutraal of ongunstig is, wordt hun status een niveau hoger geplaatst. Deze eenvoudige interactie doet wonderen met het Deck zelf, omdat spelers elke beurt meer combo’s voor hun geld kunnen krijgen, zolang ze maar kracht kunnen genereren.

Beste kaarten en combo’s in het Red Eagle-deck

Naam actie type Afspeeleffect combo’s Muntkosten: Opgewaardeerd van
Bloedoffer Contract Krijg 3 kracht en vernietig 1 kaart in het spel of in je hand 2: Trek 1 kaart 6 Bloedig offer
Hagraven Matrone Tussenpersoon Vernietig 1 kaart in het spel of in je hand 2: Krijg 3 kracht 9 Hagraven
Keizerlijke Plundering Contract Verwijder tot 2 kaarten uit de Tavern 2: Verdien 1 munt 3 Keizerlijke buit
Karth Man-Hunter Tussenpersoon Krijg 1 kracht 2: Vernietig 1 kaart in het spel of in je hand 5 Nvt
Middernacht Raid normaal Krijg 3 kracht 2: Krijg 3 kracht vier Nvt

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van het Red Eagle-deck is de mogelijkheid om je kaarten uit te dunnen en je primaire Patron-decks veel vaker Combo’s te laten activeren. Met de Hagraven Matron- en Karth Man-Hunter-kaarten kunnen spelers elk een kaart in het spel of in hun handen vernietigen, naast het genereren van Power, die kan worden gebruikt om kaarten te trekken met de Patron-vaardigheid en nog meer combo’s te activeren.

De Blood Sacrifice Contract-kaart is een van de meest veelzijdige kaarten van het deck, omdat het 3 Power creëert, een kaart vernietigt en spelers een kaart laat trekken – allemaal met slechts een Combo 2. De Imperial Plunder-kaart is veel goedkoper en laat spelers de Tavern manipuleren en krijgen meer munten om uit te geven met hun nieuwe opties. De Midnight Raid-kaart is slechts vier munten en geeft de speler tot zes macht per beurt wanneer hij slechts één andere Red Eagle-kaart speelt, en is de moeite waard om eerder dan later op te pakken.

Strategieën en synergieën met andere klanten

De belangrijkste tekortkoming van het Red Eagle-deck is ook zijn grootste kracht. De meeste kaarten hebben tot gevolg dat kaarten op de een of andere manier uit het spel worden verwijderd, maar uiteindelijk zal je kaartspel geen nutteloze kaarten meer hebben om kwijt te raken. Op dit punt worden de Red Eagle-kaarten een beetje nutteloos. Het is een goed idee om eerst een andere Patron te kiezen en later naar Red Eagle te gaan, omdat het meer tijd geeft om een ​​pad te kiezen voordat het vet wordt bijgesneden.

Red Eagle werkt goed met zowat elke andere Patron, maar vooral goed met Patrons met veel kaarttrekking en high-end combo’s. De Duke of Crows en de Rajhin, de Purring Liar-decks zijn precies dit, beide vol met kaarten met Combo 3 en 4’s en manieren om de Combo’s voort te zetten met kaarten trekken. Als je met het Red Eagle-deck speelt, moet je je niet te vroeg binden aan een tweede Patron en kaarten uitdunnen die later nuttig kunnen zijn. Wacht een paar beurten om te zien welke vorm uw kaartspel aanneemt voordat u zich vastlegt op Red Eagle-kaarten en de kaarten verwijdert die u niet langer nodig heeft.

The Elder Scrolls Online: High Isle is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en 5, Stadia en Xbox One en Series X|S

Geef een antwoord