In het nieuwe kaartspel Tales of Tribute dat bij het High Isle Chapter voor Elder Scrolls Online wordt geleverd, zijn er acht Patrons met unieke vaardigheden en kaarten om uit te kiezen. Kaarten worden samengevoegd waaruit beide spelers kunnen kiezen, en naarmate je persoonlijke kaartspel blijft groeien, groeien ook je strategieën om de tegenstander uit te schakelen.

Het Sorcerer-King Orgnum-deck is een van de moeilijkere decks om te verdienen in het nieuwe kaartspel van Elder Scrolls Online, maar het is de moeite waard om op jacht te gaan. Het kaartspel draait om het verkrijgen van macht en prestige met golven van kaarten, en kan worden ontgrendeld door alle vijf de Tales of Tribute-oprichters, verspreid over Tamriel, te verslaan.

Sorcerer-King Orgnum: patroonoverzicht

  • Favoriet: betaal 3 munten. Voor elke 4 kaarten die de speler bezit, verleent Orgnum 1 Kracht. Bovendien maakt Orgnum een ​​Maormer Boarding Party-kaart in het Cooldown-deck van de speler.
  • Neutraal: betaal 3 munten. Voor elke 6 kaarten die de speler bezit, geeft Orgnum 1 Power en Favored status.
  • Niet begunstigd: betaal 3 munten. Verkrijg 2 Power en Neutral status.

Het Sorcerer-King Orgnum-deck in Elder Scrolls Online draait helemaal om het rechtstreeks verkrijgen van Prestige, met ook enkele Power-kaarten en controlekaarten erin gemengd. Het kaartspel heeft weinig manieren om direct munten te genereren, dus zorg ervoor dat je een Orgnum-deck bouwt naast een kaartspel dat geld kan verdienen, zoals Hlaalu.

De Patron-vaardigheden voor Orgnum hebben alles te maken met het verkrijgen van kracht op basis van het aantal kaarten in je kaartspel. Het aantal dat nodig is om een ​​Machtspunt te krijgen, neemt af van Neutraal naar Favored, en wanneer Favored krijgen spelers ook een Maormer Boarding Party-kaart in hun stapel. Dit helpt om het totale aantal kaarten van je kaartspel te versterken, waardoor de hoeveelheid kracht die je uit zijn patroonvaardigheid haalt, toeneemt. Orgnum is een beschermheer die het waard is om in te investeren, maar het ontbreken van munten in het kaartspel beperkt het vermogen om deze favoriete vaardigheid zonder ondersteuning te activeren.

Beste kaarten en combo’s in het Orgnum-deck

Naam actie type Afspeeleffect combo’s Muntkosten: Opgewaardeerd van
Pyandonese oorlogsvloot Contract Krijg 2 kracht 2: Krijg 3 kracht 3 Slangenploeg schoener
Zeeslang Colossus normaal Krijg 1 Prestige EN 1 Munt 2: Krijg 2 kracht 2 Ghostscale Zeeslang
Serpentguard Rider Tussenpersoon Krijg 1 kracht 2: Verwijder 2 kaarten uit de taverne 5 Storm Shark Wavecaller
Slangenleer Freebooter Tussenpersoon Verdien 1 munt 2: Leg 1 Maormer Boarding Party-kaart op je Cooldown-stapel 6 Nvt
Zomerset Ontslaan normaal Krijg 2 prestige 2: Verdien 1 munt 2 Maormer Boarding Party

Het Orgnum-deck krijgt zijn kracht door direct Prestige te krijgen en een groot aantal kaarten te bouwen om het volledige voordeel van Orgnum’s Patron-vaardigheid te krijgen. De twee beste agenten in het kaartspel zijn de Snakeskin Freebooter en Serpentguard Rider, omdat ze bruikbaar zijn buiten hun speeleffect. Zolang een van deze op het veld staat, garandeert het spelen van slechts één andere Orgnum-kaart ofwel Tavern-manipulatie of extra kaarten in je kaartspel, wat op zijn beurt helpt om meer combo’s te activeren.

De Pyandonean War Fleet is een kaart die de prijs niet waard is zonder de Combo eraan. De Sea Serpent Colossus, aan de andere kant, is erg goedkoop voor slechts 2 munten om te kopen en heeft een dubbelspeleffect door het verhogen van Prestige en Coin – plus, het heeft een Combo voor Power gain. De Summerset Sacking-kaart is een andere die het waard is om op te pikken voor hoe goedkoop het is voor het voordeel dat het Prestige biedt. Het is vermeldenswaard dat veel van deze kaarten zijn geüpgraded van andere kaarten, en spelers moeten aanwijzingen vinden om deze verbeterde versies te vinden en te verzamelen.

Strategieën en synergieën met andere klanten

De winvoorwaarde van Orgnum is het consequent opbouwen van Prestige, zodat je tegenstander langzaam maar zeker achterop raakt in een niet te winnen positie. Met kaarten die zowel Prestige als Power bieden, kunnen op Orgnum gerichte decks snel Prestige bouwen als ze geen vijandelijke agenten hoeven te doden, aangezien Power wordt omgezet in Prestige als het niet wordt gebruikt.

Het grootste probleem van het kaartspel is het genereren van goud, dus kies Hlaalu naast Orgnum wanneer je aan het begin Patrons kiest. Het Hlaalu-deck is ook handig voor het Orgnum-deck, omdat er veel kaarten zijn waarmee spelers gratis kaarten uit de Tavern kunnen nemen, waardoor het decktotalen wordt versterkt om de hoeveelheid Power Orgnum’s Patron-vaardigheid te vergroten.

The Elder Scrolls Online: High Isle is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en 5, Stadia en Xbox One en Series X|S

Geef een antwoord