Het GTA Online Premium Deluxe Motorsport-dealerschap zal al bekend zijn bij spelers die met Simeon hebben gewerkt, en het zou ook direct herkenbaar moeten zijn vanuit de singleplayer-campagne als de eerste ontmoetingsplaats tussen Franklin en Michael in het begin van het verhaal. De zakelijke praktijken van de heer Yetarian zijn altijd een beetje dubieus geweest, hoewel het lijkt alsof hij nu op zijn minst een legitieme front vormt voor zijn activiteiten.

Het is een locatie die al voorkomt in Repo Work-missies, maar na de recente GTA Online The Criminal Enterprises-update is het nu omgevormd tot een volledig functionerende showroom, compleet met vijf verschillende ritten die je gratis door de straten van GTA Online kunt testen spelers de ultieme ’try before you buy’-ervaring bieden. Als je deze service zelf wilt ervaren, dan vind je hier alles wat je moet weten over de GTA Online Premium Deluxe Motorsport-dealer.

GTA Online Premium Deluxe Motorsport-locatie

De GTA Online Premium Deluxe Motorsport-dealer bevindt zich in het Pillbox Hill-gebied in het centrum van Los Santos, en is net op de weg van het United Liberty Paper-gebouw (ook bekend als het IAA-hoofdkwartier) waar je de GTA Online Operation Paper Trail-missies start. Er is een officiële kaartmarkering voor GTA Online Premium Deluxe Motorsport die je kunt taggen om daarheen te navigeren, en de eerste keer dat je in de buurt bent, ontvang je een bericht van Simeon met een uitnodiging voor een bezoek.

Welke voertuigen verkoopt de GTA Online Premium Deluxe Motorsport?

Als je de GTA Online Premium Deluxe Motorsport-showroom binnengaat, vind je in totaal vijf verschillende voertuigen te koop, en hoewel het onwaarschijnlijk is dat dit de high-end GTA Online nieuwe auto’s zijn die je kunt ophalen bij GTA Online Luxury Autos, ze zullen nog steeds een reeks stijlen en budgetten dekken. Aangezien deze voertuigen vooraf ingestelde aanpassingen en livreien hebben, zullen ze meer kosten dan de basismodellen die u via de online dealers kunt kopen, maar het kan zijn dat sommige aanbiedingen hier unieke aanpassingen hebben die u nergens anders kunt kopen. De verwachting is dat de selectie van beschikbare auto’s elke donderdag wordt vernieuwd, als onderdeel van de reguliere wekelijkse update.

Hoe auto’s te testen bij GTA Online Premium Deluxe Motorsport

Om auto’s te testen bij GTA Online Premium Deluxe Motorsport, moet je het voertuig benaderen en ermee communiceren en vervolgens de optie Test Drive bevestigen. Dit brengt je op de parkeerplaats van de dealer achter het stuur van de auto die je hebt geselecteerd, en een aftelling van vijf minuten verschijnt in de hoek van het scherm. Tijdens je proefrit kun je gaan waar je maar wilt, en als je het wilt beëindigen voordat de vijf minuten voorbij zijn, kun je het voertuig terugbrengen naar de achterkant van GTA Online Premium Deluxe Motorsport of de standaard uitstapknop ingedrukt houden. Houd er rekening mee dat als je het voertuig verlaat, het zal verdwijnen, maar je keert niet automatisch terug naar de showroom, dus je blijft op je huidige locatie achter zonder een ritje.

Geef een antwoord