Xenoblade Chronicles 3 heeft zich ontpopt als een waardige concurrent voor de games die al aan de top staan ​​in het actie-rollenspelgenre. De graphics zijn geen lust voor het oog, maar dat betekent niet dat ze niet goed zijn. Veel mensen beweren dat het tot nu toe de beste versie van de Xenoblade-serie is. Dit artikel beschrijft hoe je een burst-combo kunt maken in Xenoblade Chronicles 3. Lees verder voor de gedetailleerde uitleg.

Xenoblade Chronicles 3: Hoe Burst Combo te doen

Deze game boordevol actie en avontuur bevat verschillende innovatieve vechtstrategieën die de game uniek maken. Een van die specialiteiten is het gebruik van verschillende combo’s om de tegenstanders aan te vallen, waardoor hun winkansen worden verkleind. Er zijn een paar combo’s beschikbaar in het spel die je kunt uitvoeren. Hier zullen we het hebben over de Burst Combo.

De burst-combo vereist de uitvoering van Art Combo (door kunsten aan elkaar te koppelen). De kunstcombo moet binnen een tijdslimiet worden voltooid, anders heeft de Burst-combo geen zin.

Break -> Break is de eerste stap van de burst-combo. Break verwijst naar het verzwakken van de verdedigingsschilden van je tegenstanders, waardoor ze kwetsbaar worden voor verdere aanvallen. Er verschijnt gedurende een korte tijd een tijdelijke timer die het aftellen tot het einde van de pauze aangeeft. Na herhaalde oefening en na het verkrijgen van wat vaardigheden, kun je verbeteren tot een niveau waarop je de aanvallen van tegenstanders kunt annuleren als de burst-aanval goed wordt uitgevoerd. Als het spel begint, is het beschikbaar voor Noah.

Omvallen -> De volgende stap in de Burst-combo is de Omverwerpen. Zoals de naam al doet vermoeden, maakt het de vijand een tijdje onbeweeglijk en laat het de vijand tegelijkertijd op de grond vallen, en blijft de mobiliteit van het slachtoffer van de aanval een tijdje bevroren. De kantelaanval wordt aangegeven door een afteltimer die zichtbaar is op het scherm totdat het aftellen voorbij is, waardoor het einde van de toggle-aanval wordt gemarkeerd. Je bondgenoten krijgen ook tijd om te genezen en om HP te verbeteren, aangezien je vijand een tijdje onbeweeglijk wordt totdat de Omverwerping van kracht blijft.

Daze -> De volgende stap omvat daze als de laatste aanval van de combo. Het zorgt ervoor dat de vijanden langer onbeweeglijk zijn dan de Topple en zorgt er ook voor dat de vijanden niet terugslaan zodra je aanval voorbij is. Daze is vanaf het begin beschikbaar via Eunie en haar ‘myopic screen’-art. Zodra Daze van kracht wordt, wordt het Topple-pictogram vervangen door het Daze-pictogram en wordt er afgeteld tot de timer afloopt.

Dit ging allemaal over hoe je Burst-combo kunt doen in Xenoblade Chronicles 3. Volg Volsiz voor de nieuwste game-updates.

Geef een antwoord