God of War Ragnarok zal speelbaar zijn op PS4 wanneer het later dit jaar wordt gelanceerd, en je kunt je game upgraden als je later overschakelt naar een PS5. Het vervolg, dat de Noorse mythologie-setting voortzet, leek aanvankelijk alsof het exclusief voor de PS5 had kunnen zijn als een showcase voor zijn technische mogelijkheden, maar dat is niet het geval. Hoewel God of War Ragnarok pas in november 2022 uitkomt, hebben we alle details over platformonafhankelijke compatibiliteit en beschikbaarheid voor het nieuwste epos van PlayStation Studio hier verzameld.

God of War Ragnarok PS4 en PS5 releasedatum

God of War Ragnarok is speelbaar op zowel PS4-consoles als PS5, dat op 9 november 2022 op beide consoles wordt gelanceerd. Als je de PS4-versie van God of War Ragnarok en de upgrade naar een PS5-console koopt, kun je de digitale PS5-versie tegen een gereduceerde prijs krijgen (helaas is het geen gratis upgrade) om te voorkomen dat je de volledige prijs betaalt voor het spel weer. Het is belangrijk op te merken dat als je een PS4-schijfkopie van God of War Ragnarok bezit, je alleen kunt upgraden als je ook een PS5 met een schijfstation hebt, omdat je voor het upgradeproces de PS4-schijf in je PS5 moet plaatsen.

God of War Ragnarok PS4 en PS5 verschillen

Aangezien God of War Ragnarok wordt uitgebracht op de oude PS4, evenals de moderne PS5, zal er een technisch verschil zijn tussen de twee, maar voor zover we kunnen nagaan, verandert er niets in termen van gameplay, verhaal en inhoud.

Het is duidelijk dat de PS5-versie zal profiteren van het verhoogde vermogen en de SSD van de PS5, dus het zal sneller zijn”>

Op het moment van schrijven zijn er geen aanwijzingen dat God of War Ragnarok ooit naar de pc zal komen. Dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is, vooral gezien het feit dat de vorige God of War-game begin 2022 op pc arriveerde. Andere PlayStation-exclusives zoals Days Gone en Horizon Zero Dawn hebben ook de sprong naar pc gemaakt, maar het is zeker niet waarschijnlijk dat worden uitgebracht op dezelfde datum als de PS4- en PS5-versies. Als we het op Steam of de Epic Store zien, zal het waarschijnlijk pas een jaar na de PlayStation-lancering op 9 november zijn.

Geef een antwoord