Er zijn verschillende redenen om tandarts te worden in BitLife, en het beroep kan inderdaad aantrekkelijk zijn voor spelers die op jacht zijn naar prestaties of gewoon op zoek zijn naar goed geld. Gelukkig is het niet bijzonder moeilijk om tandarts te worden in BitLife, omdat er een heel eenvoudig pad is om het beroep uit te oefenen. Deze gids bevat alle details over dat pad, en het zal spelers helpen hun carrière in de tandheelkunde te beginnen.

BitLife: hoe word je een tandarts

Spelers die tandarts in BitLife willen worden, moeten beginnen met het maken van een personage met een hoge Smarts-statistiek. Meer specifiek wordt aanbevolen dat fans van mobiele videogames proberen te beginnen met ten minste 40 Smarts en van plan zijn die stat tijdens de beginjaren van hun personages te verhogen. Dat gezegd hebbende, kan het beginnen met 80 Smarts of meer de weg naar een tandarts gemakkelijker maken, en spelers moeten er niet voor terugdeinzen om wat extra tijd te besteden aan het rollen van een personage met die indrukwekkende stat-regel.

Zodra een geschikt personage is gemaakt, moeten spelers ze ouder laten worden totdat ze boeken kunnen lezen en via het tabblad Activiteiten naar de bibliotheek kunnen gaan. Door aan deze activiteiten deel te nemen, zullen de Smarts van het personage verbeteren, en fans van life sim-videogames zouden ze moeten doen totdat die stat 100 bereikt. Spelers moeten ook veel nadruk leggen op de scholing van hun personages, en ervoor zorgen dat ze hard studeren en hun high verdienen school diploma.

Nadat ze zijn afgestudeerd aan de middelbare school, moeten fans hun BitLife- personages naar de universiteit sturen en biologie of scheikunde als hoofdvak kiezen. Nogmaals, spelers moeten zich gedurende deze tijd concentreren op hard studeren, en hun karakter moet hoger onderwijs volgen en naar een tandheelkundige school gaan zodra ze hun hbo-diploma hebben behaald. Voor alle duidelijkheid: dit type scholing is te vinden onder Onderwijs binnen Carrières, en spelers kunnen zich na hun afstuderen aanmelden als tandarts.

Let op: het is mogelijk om de lijst met vacatures te vernieuwen door de BitLife- app te sluiten en opnieuw te openen. Deze truc kan handig zijn als een speler de positie waarin hij geïnteresseerd is niet kan vinden, en hij kan deze herhaaldelijk uitvoeren totdat een tandartslijst verschijnt. Fans kunnen ook gewoon de lijsten in de gaten houden naarmate hun personages ouder worden, hoewel het even kan duren voordat de gewenste baan verschijnt.

Zoals eerder vermeld, is er een prestatie verbonden aan het worden van een tandarts, en spelers zouden deze moeten ontvangen nadat ze alle hierboven beschreven stappen hebben gevolgd. Dit is echter zeker niet de enige prestatie die op het werk is gebaseerd, en fans willen misschien overwegen een andere carrière in BitLife na te streven nadat ze enige tijd als tandarts hebben doorgebracht. Er zijn inderdaad prestaties om dokter, advocaat, rechter en nog veel meer te worden, waardoor spelers gestimuleerd worden om veel banen te krijgen.

BitLife is beschikbaar op Android en iOS.

Geef een antwoord