Tower of Fantasy biedt tal van activiteiten om van te genieten terwijl je door Aida reist. Je bent vrij om te verkennen en adembenemende uitzichten te vinden, gevaarlijke vijanden te bevechten of puzzels op te lossen. Een puzzel die je tegenkomt zijn de Co-operative Thrust Challenges. Hierdoor vraag je je misschien af ​​hoe je de Co-operative Thrust Challenges kunt voltooien.

Om de Co-operative Thrust Challenges op te lossen en je beloning te innen, moet je met ten minste één andere persoon spelen. Laat een speler op een van de uitstekende stukken duwen terwijl de andere op de tweede duwt. Je hebt een klein venster tussen het indrukken van de eerste en de tweede, dus het is niet nodig om beide tegelijkertijd te duwen.

Zelf coöperatieve stuwkrachtuitdagingen oplossen in Tower of Fantasy

Als je alleen speelt, kun je de Co-operative Thrust Challenges nog steeds oplossen zonder een andere speler. Maar je moet wel snelle reflexen hebben om dat te doen. Je moet een stuk naar binnen duwen, en zodra het begint in te voegen, ren je naar het andere en duw je het ook. Als je dat snel genoeg hebt gedaan, zal de barrière vallen en kun je de kist pakken.

Het kan een paar pogingen kosten om de timing naar beneden te halen, maar met voldoende vastberadenheid en oefening kun je deze puzzel zelf oplossen. Als je problemen hebt, kun je een vijand lokken en ze het andere stuk laten duwen, maar dit kan frustrerender zijn dan het zelf te proberen. Deze techniek werkt ook bij coöperatieve gewichtsuitdagingen.

Ga voor meer informatie over Tower of Fantasy naar Can you have a crew over verschillende servers in Tower of Fantasy? en waar alle schilderachtige uitzichtpunten in Banges in Tower of Fantasy op Volsiz te vinden zijn.

Geef een antwoord