Na het succes van het derde hoofdartikel in de Xenoblade Chronicles -serie, vragen fans zich misschien af ​​welke games ze nu moeten spelen. Het is een goed idee, maar als je de voorgangers van Xenoblade Chronicles 3 niet hebt gespeeld, zouden die twee epische inzendingen op de Nintendo Switch onmiddellijk op de speellijst moeten staan.

Xenoblade Chronicles 2, een direct vervolg, schittert met een geheel nieuwe cast van personages met de jonge Rex, een andere Monado-gebruiker, in de hoofdrol. Hoewel niet alle fans net zo enthousiast waren over Rex als Shulk, is er een geweldige ondersteunende cast van personages die je meteen kunt wisselen en toch de epische sci-fi-fantasiereis de moeite waard kunt maken. Hier is hoe lang het spel duurt om door te spelen, en een gids voor de hoofdstukken en verhaalstructuur.

Xenoblade Chronicles 2 Lengte

Net als zijn voorganger en opvolger, is Xenoblade Chronicles 2 een enorm spel boordevol inhoud en geheimen om in zijn wereld te ontdekken. Het heeft een grote campagne, zelfs zonder zijmissies te ondernemen. Volgens How Long To Beat is de gemiddelde tijd om de verhaalmodus van Xenoblade Chronicles 2 te verslaan ongeveer 64 uur.

Spelers die voor alle zijmissies en het hoofdverhaal gaan, kijken naar 111 uur speeltijd. Completisten hebben gemeld dat het 256 uur aan gameplay kost om alles te vinden wat Xenoblade 2 te bieden heeft.

Xenoblade Chronicles 2: Torna Het gouden land

Xenoblade Chronicles 2: Torna The Golden Country is een volledige uitbreiding die wordt verkocht als een op zichzelf staande game of als onderdeel van de uitbreidingspas van de game. Het bevat nieuwe en terugkerende castleden van Xenoblade 2, een gloednieuw vechtsysteem en nieuwe omgevingen om te verkennen.

Volgens How Long To Beat zal Xenoblade Chronicles 2: Torna The Golden Country spelers ongeveer 24 uur nodig hebben om te verslaan met de side quests. De side quests en extra content zijn de moeite waard in deze uitbreiding, en veel spelers zullen alles willen zien. Completisten zullen ongeveer 37 uur nodig hebben om alles te vinden en te voltooien wat The Golden Country te bieden heeft.

Xenoblade Chronicles 2 Hoofdstuklijst

De lijst met hoofdstukken in de tweede game lijkt misschien korter dan de eerste Xenoblade Chronicles, maar elk hoofdstuk is op zichzelf al lang. Hieronder vindt u een volledige lijst met hoofdstukken in Xenoblade Chronicles 2:

hoofdstukken Hoofdstuknamen
Hoofdstuk 1 Ontmoetingen
Hoofdstuk 2 Bekwaamheid
Hoofdstuk 3 Onze eigen oorlog
Hoofdstuk 4 Aegis
hoofdstuk 5 Meester en slaven
Hoofdstuk 6 Wonden
hoofdstuk 7 De angst die ze draagt
Hoofdstuk 8 De Wereldboom
Hoofdstuk 9 Regenen
Hoofdstuk 10 En dus, Boy Met Girl

Torna De Gouden Land Hoofdstuk Lijst

Er zijn slechts drie hoofdstukken in Xenoblade Chronicles 2: Torna The Golden Country. Deze hoofdstukken bevatten echter aanzienlijk grote hoofdmissies en neveninhoud. Het hoofdstuk voor The Golden Country is als volgt:

hoofdstukken Hoofdstuknamen
Hoofdstuk 1 Stinkt als bloed
Hoofdstuk 2 Aegis
Hoofdstuk 3 Thuiskomst

Xenoblade Chronicles 2 is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Geef een antwoord