Als je Primogems wilt kweken of je Serenitea Pot wilt opfleuren met nieuw meubilair, moet je op zoek naar opmerkelijke kisten in Sumeru. Deze kisten verlenen vijf primogems en af ​​en toe een inrichtingsblauwdruk, en met 39 opmerkelijke kisten in Sumeru, dat is een totaal van 195 primogems en 18 nieuwe meubels. Hier zijn alle opmerkelijke kistlocaties in Sumeru in Genshin Impact.

Alle opmerkelijke kisten in Sumeru in Genshin Impact

Waar zijn opmerkelijke kisten in Sumeru?

Hier zijn de locaties van alle opmerkelijke kisten in Sumeru. Een meerderheid van deze kisten bevindt zich in de Apam Woods en Old Vanarana. De kisten zijn vaak omringd door groepen vijanden, zoals Eremite Mercenaries. Om de kist te ontgrendelen, moet je eerst deze vijanden doden. In tegenstelling tot de andere soorten kisten, laten deze geen wapens of Character EXP-materialen vallen.

Er zijn ook 46 opmerkelijke kisten in Inazuma, maar geen enkele andere regio bevat deze kisten. De opmerkelijke kisten bevinden zich alleen in een specifiek gebied van Inazuma: Tsurumi Island en het kleine eiland ten noorden van Tsurumi. De opmerkelijke kisten in Inazuma belonen de speler echter niet met vijf primogems; ze verlenen alleen een inrichtingsblauwdruk. De motivering van dit besluit is door HoYoverse niet bevestigd.

Welke inrichtingsblauwdrukken laten Opmerkelijke Kisten vallen?

De opmerkelijke kisten in Sumeru laten in totaal 18 inrichtingsblauwdrukken vallen. Deze blauwdrukken kunnen worden omgezet in meubels met de juiste materialen en kunnen worden geactiveerd in de Serenitea Pot van een speler. Hier zijn alle inrichtingsblauwdrukken van Remarkable Chests in Sumeru.

 • Oogverblindend gouden tapijt
 • Deliberatie van Deepwood Dweller
 • Belichaming van oorlogsvoering
 • Fisherman’s Clemency
 • Vissersvakmanschap
 • Visserstransacties
 • Vissersinspanningen
 • Fisherman’s Preservation Trick
 • Glorieus smaragd tapijt
 • Hued Vaas: Amber
 • Jubelende houding
 • Effen vaas: brons
 • gewone vaas: sepia
 • Effen vaas: Tawny
 • Stalen stop
 • Zoetheid in de schaduw
 • De vlam van Vigor. van de Eremieten
 • De Eremieten Odyssee

Voor meer Genshin Impact-gidsen, bekijk alle locaties van Sumeru Shrine of Depths in Genshin Impact hier op Volsiz.

Geef een antwoord