Hoewel Lost Ark een bovenaanzicht heeft dat meer lijkt op Diablo  of Path of Exile,  is het een enorm populaire MMO boordevol unieke speurtochten en uitdagingen zoals het Raid Bulletin Board. Een ander voorbeeld zijn de Island Tokens/Souls  die spelers moeten verzamelen, zoals Drumbeat Island’s. Sommige van deze speurtochten kunnen echter lastig zijn, dus hier is een uitleg over het token van Drumbeat Island.

Hoe de Drumbeat Island-token te krijgen

Waar ligt Drumbeat-eiland in Lost Ark?

Ten eerste is het belangrijk op te merken dat Drumbeat Island niet altijd beschikbaar is om te bezoeken en willekeurig aan spelers zal verschijnen. Ten tweede, wanneer het verschijnt, kan het worden gevonden in de Vern East Sea  op een locatie ten oosten van het noordelijke Vern-continent en ten noordoosten van Pleccia. Wanneer het eiland verschijnt, ontvang je een melding, die op je kaart wordt weergegeven, zodat je het gemakkelijker kunt vinden.

geleerde Obitan

Als je het eiland bereikt en je een weg baant over het land, kom je Scholar Obitan tegen, een NPC die de ketting voor het token zal beginnen. Het eiland is erg klein, dus het zou slechts een paar stappen vooruit moeten zijn om hem te vinden. Hij zal de quest Mysterious Object geven, waarbij hij je opdraagt ​​​​door een van de telescopen op het eiland te kijken. Klik er gewoon op om er doorheen te kijken en keer dan terug naar Obitan.

Gevaarlijk puin

Obitan zal je dan belasten met het verzamelen van Shard Fragments binnen een bepaalde tijdslimiet. Als je binnen de tijd 300 fragmenten verzamelt, wordt de zoektocht voltooid en begint de volgende zoektocht onmiddellijk.

Het ding uit de lucht!

De derde en laatste zoektocht is een groepsontmoeting waarbij jij en andere spelers een gigantisch slijm moeten verslaan, en andere kleinere vijanden met een Rabbit Hammer  aan de rechterkant van het gevechtsgebied. Sla het slijm gewoon uit zoveel mogelijk vijanden, vooral het gigantische slijm, en je zult veel beloningen ontvangen.

Ongelukkige nadelen

Het enige probleem met deze speurtochten en Drumbeat Island in het algemeen is tweeledig. Ten eerste, zoals eerder vermeld, kan het eiland op elk moment niet worden bezocht en wordt het willekeurig beschikbaar. Ten tweede is het eilandtoken geen gegarandeerde beloning van het gigantische slijmevenement, wat betekent dat er meerdere pogingen nodig zijn. Hoe meer spelers meedoen aan het slijm, hoe groter de kans dat de token valt.

Wil je meer informatie over Lost Ark? Ga naar de Lost Ark Blue Blazing Blade Quest Guide of alle Mokoko-zaadlocaties in Yorn’s Cradle in Lost Ark uit Volsiz!

Geef een antwoord