Xiao is een van de “machtige en verlichte adepti” die Liyue bewaakt. Als adepti wordt hij ook beschouwd als de Guardian Yakasha. Zijn afstandelijke en beschermende persoonlijkheid hebben hem tot een favoriet bij de fans gemaakt, net als zijn uiterlijk. Maar er is meer dan op het eerste gezicht lijkt als het om Xiao gaat, en zijn lengte zal je misschien verbazen.

Xiao’s lengte in Genshin Impact

Hoewel het gemakkelijk is om de hoogteverschillen tussen de zeer lange en zeer kleine personages in het spel op te merken, is het moeilijker om de hoogten op te merken van de personages die ergens in het midden staan. De meeste tienerjongens in het spel variëren van 154-158 centimeter lang. Hoewel Xiao meer dan 2000 jaar oud is en beslist geen tiener meer is, heeft hij het uiterlijk van een jonge man aangenomen.

Dit zou suggereren dat zijn lengte overeenkomt met die van de andere tieners in het spel, maar dat is niet het geval. Twitter-gebruiker @catudon_1256 heeft grafieken gemaakt die de hoogten van de personages in het spel laten zien en hoe ze met elkaar in lijn liggen.

Het blijkt dat Xiao 153,6 centimeter is, of iets meer dan anderhalve meter hoog. Dit maakt hem het kleinste mannelijke personage in het spel. Ter contrast: Bennett en Xingqiu zijn respectievelijk 154 en 158 centimeter.

Was je verrast door Xiao’s lengte, of een van de hoogten voor andere personages? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Op zoek naar meer Genshin Impact-content op Volsiz? Bekijk Waar Zaytun Peaches te vinden is in Genshin Impact.

Geef een antwoord