In Tower of Fantasy kunnen spelers de wereld om hen heen verkennen met behulp van een overvloed aan unieke voertuigen die ze kunnen ontgrendelen. Deze voertuigen kunnen variëren van een motorfiets, drijvende kubussen en gigantische mechs. Deze helpen je om het land van Aida efficiënt en stijlvol te bestrijken. Van alle voertuigen in het spel is echter een van de meest interessante de Monocross – een cybernetisch paard gemaakt van metaal. In deze gids vertellen we je wat je nodig hebt om de Monocross in Tower of Fantasy te ontgrendelen.

Hoe de Monocross-mount te ontgrendelen in Tower of Fantasy

Om de Monocross te ontgrendelen, moeten spelers vier componenten verzamelen door verschillende locaties te bezoeken en zijmissies te voltooien. De volgende zijn de vier componenten die je nodig hebt om de Monocross te smeden.

  • Eenhoorn Power Core
  • Eenhoorn Bionic Frame
  • Eenhoorn Cyberlimbs
  • Eenhoorn hoofd

Hoe krijg je een Unicorn Power Core in Tower of Fantasy

Om de Unicorn Power Core te krijgen, moeten spelers een side-quest starten met de NPC genaamd Stoker, die te vinden is in de buurt van Goldrush Mountain. Volg deze stappen om de Unicorn Power Core te verkrijgen:

Fiddlehead Pie verkrijgen

Verzamel zeven Fiddlehead-planten van Banges en zeven Brown Rice van Navia. Gebruik een kookstation om de ingrediënten bij elkaar te voegen en Fiddlehead Pie te verkrijgen.

Onderzoek kristalvorming

Zend uit naar The Miners’ Spacerift en ga naar het zuidwesten. Op coördinaten 278, 284 zou je een grote rode en blauwe kristalformatie op de rotswand moeten zien. Ga naar de linkerkant van de kristalformatie en pak de Strange Residue uit deze hoek.

Interactie met Stoker

Zodra je de Fiddlehead Pie en de Strange Residue hebt, verzend je naar The Lab Spacerift en gebruik je je jetpack om naar het zuiden te glijden. Op coördinaten 466, 487 vind je Stoker, die in een alkoof ten westen van Area 4 ligt. Ga met hem om en geef hem de Fiddlehead Pie en de Strange Residue. Nadat je zijn dialoog hebt uitgeput, ga je terug naar de kristalformatie.

Energieconversie-apparaten activeren

Als je eenmaal terug in de buurt van de kristalformatie bent, zie je nu drie Energie Conversie Apparaten ervoor. Door interactie met het apparaat kunt u de versnelling in elk apparaat instellen. Om de apparaten met succes te activeren, selecteert u Gear 3 op het apparaat aan de linkerkant, Gear 1 op het middelste apparaat en Gear 3 op het apparaat aan de rechterkant.

Eenmaal geactiveerd, zal er een kort filmpje verschijnen. Hierna kun je de Ore Chunk en de Unicorn Power Core verzamelen.

Hoe krijg je een Unicorn Bionic Frame in Tower of Fantasy

Om het Unicorn Bionic Frame te verkrijgen, moeten spelers eerst naar de Southern Naa Fjords Spacerift verzenden. Ga dan verder naar het noorden over het ijs, in de richting van het grote gebouw genaamd Dawn Frontier. Bereik het dak van het gebouw met je Jetpack. De wachtwoordcode die nodig is om het gebouw binnen te komen is 7092. Als je eenmaal binnen bent, sluip je langs de vijanden en voorkom je detectie. Ga naar de onderste verdieping van het gebouw en je zou het Unicorn Bionic Frame in een Supply Pod in een van de nissen daar beneden moeten kunnen vinden.

Hoe de Eenhoorn Cyberlimbs te krijgen in Tower of Fantasy

Om de Unicorn Cyberlimbs te krijgen, moeten we naar Warren Snowfield Peak Spacerift gaan en dan direct naar het zuiden gaan met je jetpack. Op coördinaten 926, -410 komt een watertoren op grote hoogte te staan, met daarop een Supply Pod. Wees voorbereid, want je moet het opnemen tegen drie Treasure Guardians in de buurt van de watertoren. Zodra ze zijn verslagen, spring je bovenop de watertoren en verzamel je de Eenhoorn Cyberlimbs uit de Supply Pod.

Hoe krijg je een eenhoornkop in Tower of Fantasy

De Unicorn Head is het enige onderdeel dat geen gegarandeerde drop is. Daarom moeten spelers mogelijk geruime tijd farmen voordat ze dit zeldzame onderdeel krijgen. De Eenhoornkop is een drop met een lage waarschijnlijkheid die spelers kunnen verzamelen door toegewijde Noah en toegewijde Eber te verslaan. Beide vijanden hebben minder dan één procent kans om de Eenhoornkop te laten vallen, dus wees voorbereid om regelmatig heen en weer te gaan tussen deze twee vijanden. Toegewijde Noah is te vinden naast de brug ten noordwesten van de Parliament Spacerift. Om Devotee Eber te vinden, zend je naar de Crown Omnium Tower en ga je naar het oosten, naar het kleine bolwerk aan de kust.

Vraag je je af hoe je de gigantische robotarmen in Tower of Fantasy kunt ontgrendelen? Bekijk Hoe je Colossus Arms kunt krijgen in Tower of Fantasy, hier op Volsiz.

Geef een antwoord