Legendarische en Mega Battle Raids bieden Pokemon GO -spelers de kans om enkele van de beste ervaringspuntbeloningen, krachtige items en ontmoetingen met zeer meta-relevante Pokemon te verdienen. Hoewel Mega Raids spelers niet de kans biedt om een ​​Mega Pokemon te vangen en te houden, bieden ze wel een snelle weg naar Mega Energy, een hulpbron die toekomstige Battle Raids veel gemakkelijker maakt en een aantal spannende tegenroostermogelijkheden opent.

Spelers die het willen opnemen tegen een Mega-baas, zoals Mega Ampharos, moeten wat tijd nemen om zich voor te bereiden door de zwakke punten van de Mega Pokemon te bestuderen en een strategisch tegenrooster te vormen. Als het op Mega Ampharos aankomt, betekent dat dat je profiteert van zijn unieke dubbele Electric-/Dragon-type pairing en een tegenlijst vol met de beste Fairy-, Ground- en Ice-type Pokemon die beschikbaar is in Pokemon GO.

Mega Ampharos is niet de meest uitdagende Mega Raid-baas, maar dat betekent niet dat het een makkie wordt. Trainers moeten nog steeds de tijd nemen om de zwakke punten van het wezen te overwegen, de juiste bewegingen uit te rusten en genoeg bondgenoten in de strijd te betrekken om een ​​solide overwinning te verzekeren. Trainers willen misschien wat tijd nemen om een ​​handvol Elite TM’s uit te geven voor het grote gevecht om hun tegenselectie te voorzien van de best mogelijke movesets.

Mega Ampharos-zwakheden

Mega Ampharos is een Electric-/Dragon-type en is zwak tegen Fairy-, Ground- en Ice-type moves.

Mega Ampharos-tellers

  • Zekrom – Drakenademhaling/Verontwaardiging
  • Garchomp – Drakenstaart/Verontwaardiging
  • Palkia – Drakenstaart/Draco Meteor
  • Rayquaza – Drakenstaart/Verontwaardiging
  • Haxorus – Drakenstaart/Drakenklauw
  • Dialga – Dragon Breath/Draco Meteor
  • Salamence – Drakenstaart/Draco Meteor
  • Reshiram – Dragon Breath/Draco Meteor
  • Dragonite – Drakenstaart/Verontwaardiging
  • Groudon – Drakenstaart/aardbeving

Zoals altijd moeten trainers in gedachten houden dat het nog steeds mogelijk is om deze Mega Battle Raid-baas te verslaan, zelfs zonder de beste van de hier vermelde tellers. Om te slagen, is het belangrijkste wat trainers moeten doen, een team samenstellen met de beste Fairy-, Ground-, Ice-type-bewegingssets die voor hen beschikbaar zijn. Zolang de groep vasthoudt aan het exploiteren van de zwakheden van Mega Ampharos, zouden ze een overwinning moeten kunnen behalen. Houd er rekening mee dat vriendschapsbonussen en weerboosts kunnen helpen om dat beetje extra toe te voegen dat nodig is om echt met kleinere groepen over de finish te komen. Om op veilig te spelen, moeten trainers proberen om ten minste drie of vier bondgenoten mee te nemen die ook een passende tegenstrategie gebruiken.

Kom in de nabije toekomst terug voor nog meer Pokemon GO -gidsen, nieuws en updates. Tot die tijd, veel succes daar, trainers!

Pokemon GO is nu beschikbaar in bepaalde regio’s op mobiele apparaten.

Geef een antwoord