Zaytun-perziken zijn kookingrediënten die in de regio Sumeru worden gevonden. Elke Zaytun Peach-plant produceert een cluster van vier vruchten, waardoor er geen gebrek is aan een speler. Deze planten zijn echter verspreid over Sumeru, waardoor ze moeilijk te vinden zijn zonder een kaart. Hier zijn de locaties voor elke Zaytun Peach-fabriek in Genshin Impact.

Waar vind je Zaytun-perziken in Genshin Impact

Waar kun je Zaytun-perziken krijgen?

Hier is de locatie van elke Zaytun Peach-fabriek in Sumeru. Hoewel deze vruchten overal in de regio groeien, zijn ze meer geconcentreerd in plaatsen zoals Devantaka Mountain en het gebied rond de Chatrakam-grot. Vreemd genoeg zijn er maar een paar Zaytun Peach-planten in Lokapala Jungle, ondanks hun prevalentie in de Ardravi-vallei.

Zaytun Peaches kunnen ook worden gekocht bij de Sumeru City-verkopers Aramani en Hamawi, hoewel Aramani’s waren alleen toegankelijk zijn na het voltooien van de Aranyaka World Quest-serie. Beide verkopers rekenen 240 Mora per perzik en hebben 10 van deze artikelen op voorraad. Als je extra perziken nodig hebt, maak je geen zorgen, want hun voorraad wordt elke drie dagen gereset.

Een andere manier om Zaytun Peaches te krijgen is door ze in je Serenitea Pot te laten groeien. In een Jade Field kun je maximaal vier Zaytun Peach-zaden per keer planten, die na twee dagen en 22 uur rijpen. Aangezien je twee Jade Fields kunt kopen, kun je desgewenst elke drie dagen in totaal acht perziken kweken.

Waar worden Zaytun-perziken voor gebruikt?

Momenteel is het enige gebruik voor Zaytun Peaches het koken van een Selva-salade. Het recept voor dit item kan worden verkregen na het voltooien van de World Quest “Cooking, A Pleasant Memory”. Helaas kan deze vrucht niet afzonderlijk worden gegeten om de gezondheid te herstellen, in tegenstelling tot de Starshroom. Met nieuwe Sumeru-inhoud zullen er in de toekomst waarschijnlijk nieuwe recepten zijn waarin dit ingrediënt is verwerkt.

Ga voor meer Genshin Impact-gidsen naar Hoe u Dendro Sigils kunt krijgen en gebruiken in Genshin Impact hier op Volsiz.

Geef een antwoord