Evil West is Flying Wild Hog en Focus Entertainment’s stijlvolle en verwrongen kijk op het Wilde Westen. Bestuur Jesse en word een superkrachtige held van de Frontier terwijl je het opneemt tegen allerlei wrede monsters. Evil West staat gepland voor een release op 22 november 2022, maar is beschikbaar voor pre-order. Hierdoor vraag je je misschien af ​​of er pre-orderbonussen zijn voor Evil West.

Wat zijn de pre-orderbonussen voor Evil West?

Als je Evil West pre-ordert voor de releasedatum van 22 november 2022, word je beloond met het Wild Wild East Skin Pack. Dit skinpakket is alleen beschikbaar voor degenen die Evil West pre-orderen. Dit is wat er in het Wild Wild East Skin Pack in Evil West zit.

  • De Golden Defender-outfit
  • De set met gouden wapenrelikwieën

Met dit cosmetische pakket kun je Jesse en zijn wapens in een stijlvolle gouden look uitrusten. Alleen omdat je het kwaad bestrijdt, wil nog niet zeggen dat je er slecht uit moet zien. Je look verfraaien met wat glanzend goud kan een heel eind bijdragen aan de verkoop van het idee dat je een goede vent bent.

Ga voor meer informatie over Evil West naar Is Evil West a looter shooter? en Komt Evil West naar consoles? op Volsiz.

Geef een antwoord