The Wandering Village is een simulatiegame over stadsontwikkeling met sandbox- en survivalgameplay. Om te overleven in een barre maar mooie post-apocalyptische omgeving, moet je een nederzetting bouwen op de rug van een groot reizend beest, gewassen verbouwen, middelen verzamelen om je inwoners in leven te houden en een symbiotische band ontwikkelen met je enorme gastheer. Hoewel het spel interessant lijkt, mist het bepaalde functies. Als je je afvraagt ​​of Controller Support in de game zit of niet, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel behandelen we alle details over de beschikbaarheid van controllerondersteuning in The Wandering Village. Blijf het artikel verder lezen voor meer details.

De Wandering Village Controller-ondersteuning: is deze beschikbaar?

Gamers praten al sinds de release van de game over The Wandering Village. Maar elke keer dat er een nieuwe game wordt gepubliceerd, houdt een belangrijke vraag de gedachten van veel gamers bezig. Evenzo vragen spelers van The Wandering Villager zich af of de game controllerondersteuning heeft.

Welnu, het antwoord op deze vraag is Nee! The Wandering Village ondersteunt het gebruik van controllers niet. Nou, veel gamers zijn teleurgesteld bij het horen van dit nieuws. Alle hoop is echter niet verloren, aangezien de ontwikkelaars hebben verklaard dat ze van plan zijn om Controller-ondersteuning te introduceren in toekomstige updates van de game. De ontwikkelaars hebben verschillende andere nieuwe functies in de game aangekondigd die samen met de toevoeging van controllerondersteuning zijn gepland. Helaas is er geen officiële informatie over wanneer deze functies in de game worden uitgebracht, dus het enige wat we nu kunnen doen is afwachten.

De meeste games van tegenwoordig zijn controller-compatibel, waardoor pc-spelers een werkelijk unieke ervaring hebben. Sommige gamers vinden het saai om verhalende of casual games te spelen met een toetsenbord en muis. Een groot deel van de toetsen van het toetsenbord wordt niet ingedrukt bij het spelen van dergelijke games, wat spelers op belangrijke momenten verbijstert. Veel gamers kiezen controllers om games op dezelfde manier te spelen, zelfs als pc’s hun favoriete gameplatform zijn. Ze houden van het draagbare karakter van een controller, die ongelooflijk opwindend is en hen een realistische spelervaring geeft. Nou, in tegenstelling tot andere games, mist The Wandering Village deze functie nog steeds, dus we zullen moeten afwachten wanneer de ontwikkelaars besluiten om volledige controllerondersteuning aan de game toe te voegen.

Dit ging dus allemaal over de details met betrekking tot de beschikbaarheid van controllerondersteuning in The Wandering Village. Blijf Volsiz volgen voor de laatste game-gerelateerde updates.

Geef een antwoord