Alsof de Destiny 2-invallen niet lastig genoeg waren, heeft Bungie besloten uitdagingen aan te gaan. De eerste voor de King’s Fall-aanval is The Grass is Always Greener. Zodra spelers de mechanica begrijpen, is het niet zo erg. Het is net als het leren van de passen van een dans.

Hoe voltooi je The Grass is Always Greener in Destiny 2

Om ervoor te zorgen dat Guardians de Grass is Always Greener-uitdaging voltooien, mogen ze niet twee keer achter elkaar dezelfde buff hebben tijdens de ontmoeting met de Annihilator Totems. Om dit te bereiken, moeten Guardians die aan de rechterkant van de kamer beginnen, bij hun volgende beurt naar de linkerkant van de kamer draaien. Het tegenovergestelde geldt als je een van het trio bent dat aan de linkerkant begint. Elk van de twee totems heeft een andere buff, dus als je tussen de twee fietst, kan het Fireteam de uitdaging voltooien.

Het kan een paar pogingen kosten om de timing en rotaties naar beneden te krijgen, omdat dit niet de gemakkelijkste ontmoeting is om meteen uit de poort te leren. Dat gezegd hebbende, moeten alleen Fireteams die vertrouwd zijn met de standaardontmoeting de uitdaging aangaan. Degenen die in staat zijn om hun rotatie op slot te krijgen, worden beloond met een extra kist voor hun problemen en hebben een van de 21 Triumphs compleet voor het Kingslayer-zegel.

Ga voor meer Destiny 2-goodies naar Destiny 2: All Seasonal Challenges voor seizoen 18, seizoen van de plundering op Volsiz.

Geef een antwoord