Een van Goofy’s Friendship Quests in Disney Dreamlight Valley vereist dat spelers twee porties Bouillabaisse koken.

 

Disney Dreamlight Valley is meer dan alleen een Animal Crossing – kloon; het heeft vriendschapsmissies die kunnen worden ontgrendeld door het vriendschapsniveau met enkele Disney-personages in de vallei te verhogen. Om het vriendschapsniveau te verhogen, kunnen spelers personages als Mickey en Scrooge hun favoriete etenswaren van de dag geven. Bij het bereiken van nieuwe niveaus komen er nieuwe missies beschikbaar, zoals de Dinner with Friends-queeste die Goofy aan spelers heeft gegeven.

Diner met vrienden Quest

De zoektocht Diner met vrienden kan vrij snel worden voltooid als spelers weten waar ze moeten zoeken, maar voor degenen die hulp nodig hebben, gaat deze gids in op de details.

Om te beginnen zal Goofy wat items van de speler vragen zodat ze Bouillabaisse voor het avondeten kunnen maken. Goofy nodigt Mickey uit, dus spelers moeten twee porties van het gerecht maken. Disney Dreamlight Valley- spelers moeten twee garnalen, twee mosselen en twee sint-jakobsschelpen krijgen om het gerecht te maken.

Garnalen, mosselen en sint-jakobsschelpen krijgen

  • Spelers van Disney Dreamlight Valley kunnen garnalen krijgen door te vissen op Dazzle Beach. Zoek naar de bubbels die uit het water komen en blijf vissen tot de Garnalen gevangen zijn.
  • De mosselen en sint-jakobsschelpen kunnen van het zand worden opgehaald bij Dazzle Beach. Sint-jakobsschelpen zijn blauw en kokkels zijn roze, dus houd ze in de gaten als je rondloopt.
  • Zodra de materialen zijn verzameld, zoek je Goofy om het volgende deel van de zoektocht te starten.

Bouillabaisse koken

Om de Bouillabaisse voor Goofy echt te koken, moeten spelers een fornuis vinden. Ga naar je huis of het huis van een ander personage om er een te vinden. Spelers moeten deze dingen in willekeurige volgorde aan de pot toevoegen: 2 soorten schaaldieren, een garnalen, een tomaat en een ander soort groente. De kokkels en sint-jakobsschelpen kunnen worden gebruikt als schelpdiercomponent.

Kook de ingrediënten en spelers hebben de Bouillabaisse gekookt. Zorg ervoor dat je er twee kookt voordat je teruggaat naar Goofy. En vergeet niet om meerdere ingrediënten te combineren om het proces sneller te laten verlopen, want voor zover we weten, is het niet mogelijk om meer dan één gerecht tegelijk te bereiden.

Disney Dreamlight Valley is beschikbaar voor pc, PS4, PS5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Geef een antwoord