Er gaat niets boven het kijken naar een futuristische robot en een zeemeermin die zich herinnert dat ze eigenlijk heel goede vrienden zijn. Helaas is deze zoektocht ten prooi gevallen aan enkele van de bugs die bij de release van Dreamlight Valley zijn geleverd, waardoor het voor spelers extra moeilijk wordt om de vriendschap van Ariel en WALL-E nieuw leven in te blazen. Hier leest u hoe u deze foutstatussen kunt omzeilen om deze twee verzamelaars opnieuw te laten handelen.

Problemen met het verzamelen van de Lightbuildb in Dreamlight Valley

Gebruikers melden dat ze problemen hebben met het oppakken van de gloeilamp in het huis van WALL-E, omdat de gebruikelijke ophaalinteractie niet verschijnt wanneer ze het item naderen. Dit lijkt geen probleem te zijn met de andere items in de zoektocht, zoals de Bowling Pin en Toy Train.

De gemakkelijkste oplossing die spelers hebben ontdekt, is dat de optie voor het ophalen van de gloeilamp lijkt te verschijnen als spelers door het huis dwalen. De interactie is nog steeds beschikbaar, het is alleen niet altijd gekoppeld aan de locatie van de gloeilamp, waardoor het lastig te vinden kan zijn. Dwaal door het huis van WALL-E en houd het scherm in de gaten voor de ophaalprompt, dat is wanneer je eindelijk de gloeilamp kunt krijgen.

Ariel en WALL-E spreken niet

Hoewel het lijkt alsof de twee beste vrienden waren, lijkt het erop dat voor sommige spelers Ariel en WALL-E niet eens met elkaar praten. Zodra je alle items voor WALL-E hebt verzameld om te ruilen, moet je luisteren naar Ariel en WALL-E terwijl ze de geschenken uitwisselen. Ariel lijkt de oorzaak van deze bug te zijn, omdat de twee elkaar niet altijd vanzelf zullen benaderen omdat ze volledig op water is gebaseerd.

Er lijken twee oplossingen te zijn voor deze fout. De eerste oplossing die voor spelers heeft gewerkt, is om er eerst voor te zorgen dat ze niet met WALL-E rondhangen. Praat vervolgens afzonderlijk met zowel Ariel als WALL-E. Voor sommigen lijkt dit genoeg om de twee ertoe aan te zetten met elkaar te praten.

Als dat niet werkt, lijkt afwachten de oplossing. Dwaal een beetje weg en uiteindelijk merk je misschien dat Ariel en WALL-E naast elkaar op de kaart staan. Ga hun kant op, maar houd afstand. Wanneer je dichtbij genoeg komt, zouden de tekstballonnen boven hun hoofden moeten verschijnen en zou je de zoektocht moeten kunnen voltooien.

Als niets anders werkt, lost het sluiten van de game en opnieuw opstarten ook het probleem op voor de meeste gebruikers die deze bug ervaren.

Op zoek naar meer Disney Dreamlight Valley-content op Volsiz? Bekijk hoe je Eric in Dreamlight Valley kunt krijgen.

Geef een antwoord